Silvester Stalone koji je danas napunio 76. godina nakon gubitka najstarijeg sina Sejdža, pao je u tišinu. Sejdž je bio prvo dete Silvestera i supruge Saše Čak. Umro je u 36. godini života, 13. jula 2012. godine, u svom stanu u Los Anđelesu od srčanog udara izazvanog aterosklerozom.

Smrt sina, srušila je hrabrog Rokija, nakon ove strašne tragedije, tražio je samoću i privatnost.

"Ni jedna bol nije jača od one kada roditelj izgubi dete. Zato molim ljude da pokažu poštovanje prema sećanju na mog talentovanog sina i saosećaju sa ljubavlju njegove majke Saše. Ovaj bolni gubitak ostaće sa nama do kraja naših života. Sejdž je bio naše prvorođeno dete i centar našeg univerzuma, i ponizno vas molim da ne ometate dušu i sećanje na mog sina", rekao je tada slomljeni glumac.

Nakon razvoda Silvestera i Saše Čak, došlo je do teškog perioda između oca i sina. Posle par godina zakopali su ratne sekire i počeli su čak da snimaju filmove zajedno i da daju intervjue.

Stalone je sarađivao sa Sejdžom u filmu "Roki 5", a njegov sin je planirao da se bavi i produkcijom. Uprkos zdravstvenim problemima, niko nije mogao ni da zamisli da će se ovom mladom momku desiti tako nešto.

silvester stalone napunio je 76 godina
FIA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Nakon što je Sdjže preminio, Stalone se povukao u sebe.

"Ovo je užasna situacija, ali takav je stvarni život - vreme vam pomaže da se izborite i pokušate da preživite ono što se dogodilo. Veoma je važno pronaći snagu za uspon i pokušati živeti. U suprotnom, može da vas odvuče u začarani krug", ispričao je kasnije Silvester.

Na dodeli Zlatnog globusa, novinari su pitali Silvestera kako je gubitak sina uticao na njegov rad.

"Čini mi se da u takvim situacijama mnogo pomaže ako radite nešto. U slučaju mog sina, hteo sam da mu odam počast i čini mi se da sam to uradio", rekao je Silvester.

stalone je posle smrti sina sreću našao kraj dženifer flavin
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon smrti sina, slavni glumac sreću je našao pored Dženifer Flavin, sa kojom ima tri ćerke. Uz ovu lepu 52-godišnju ženu i bivšu manekenku, popularni glumac se trudi ostati mladolik i zbog svoje tri mlade i predivne kćerke.

Zbog toga se često pisalo da je postao opsednut botoksom i ulepšavanjem plastičnim operacijama.

Shutterstock, screenshoot/instagram Silvester Stalone je 24 godina u braku sa bivšom manekenkom Dženifer Flavin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!