Poznati glumac Silvester Stalone (76) podelila na svom Instagramu dve fotografije na kojima se vidi kako se on i njegova supruga Dženifer drže za ruke tokom romantične šetnje.

"Predivno...", napisao je slavni Roki u opisu slike kojom je mnoge zbunio.

Naime, prošlog meseca Dženifer Flavin (54) podnela je zahtev za razvod od Stalonea nakon 25 godina braka i optužila svog muža filmske zvezde da je krio i rasprodao njihovu bračnu imovinu. Stalone je potvrdio da je njihov brak gotov.

S obzirom na to da su oboje izjavili da se razovde, fotografije koju je Slivester objavio na Instagramu zbunila je mnoge, te im nije jasno šta se dešava sa slavnim parom.

Pre samo nekoliko nedelja, Flavin je podnela sudsku dokumentaciju da raskine njen brak sa Staloneom i optužila ga za sumnjive poslove sa njihovom bračnom imovinom.

U sudskim dokumentima, do kojih je došao magazin "People", ona je Stalonea optužila za skrivanje bračne imovine.

"Na osnovu informacija i uverenja, zna se da je Stalone namerno rasipao i trošio bračnu imovinu što je imalo negativan ekonomski uticaj na zajedničko bogatstvo", navodi se u dokumentima. Inače. bogatstvo Stalonea procenjuje se na 400 miliona dolara.

Glumac je uzvratio i negirao bilo kakvu nepravdu sa njihovom zajedničkom imovinom u svom podnesku za odgovor. Nekoliko dana pre podnošenja zahteva za razvod, DailyMail je otkrio da je glumac imao ogromnu tetovažu Flavina na desnom bicepsu prekrivenu slikom Butkusa, Rokijevog mastifa bika iz hit filmova.

džeifer i silvester prošlog meseca su otkrili da se razvode
Shutterstock 

U dokumentima, glumac je demantovao navode svoje supruge da je "umešan u namerno rasipanje, iscrpljivanje i/ili rasipanje bračne imovine što je imalo negativan ekonomski uticaj na bračnu imovinu", preneo je People.

slavni par ima 4 ćerke
GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!