Teško da je ijedna žena iz javnog sveta u poslednje vreme tako ponižena kao Dženifer Flavin, supruga Silvestera Stalonea.

Naime, glumac je odlučio da tetovažu sa njenim likom zameni slikom psa, a fotografije sa tatu sesije veoma brzo su preplavile mreže. Nakon što je pukla bruka, Silvesterov predstavnik za medije pokušao da je izgladi stvar s rečima da je u pitanju "nesporazum". 

Silvester je lik žene prekrio slikom psa.
Facebook 

"Gospodin Stalone je nameravao da osveži sliku svoje supruge Dženifer, ali rezultati su bili nezadovoljavajući i, nažalost, nepopravljivi. Kao rezultat toga, morao je da pokrije originalnu sliku tetovažom svog psa iz Rokija Batkusa. Stalone voli svoju porodicu. Oni trenutno zajedno snimaju rijaliti šou", rekao je, demantujući da će doći do razvoda braka o kojem se toliko šuškalo.

Silvester Stalone na ruci nosi sliku svog psa.
Facebook 

Međutim, tokom današnjeg dana ipak se informacija da se par razvodi nakon 22 godine braka pokazala tačnom. Najpre je Dženifer otpratila Stalone na mrežama i postavila fotografiju na kojoj je sa ćerkama uz reči: "Ove devojke su moj prioritet. Ništa drugo nije važno. Nas četiri zauvek".

A sada su i njeni advokati izneli veoma ozbiljne optužbe na račun Stalonea.

U sudskim dokumentima, do kojih je došao magazin "People", Flavin optužuje Stalonea za skrivanje bračne imovine.

"Na osnovu informacija i uverenja, zna se da je Stalone namerno rasipao i trošio bračnu imovinu što je imalo negativan ekonomski uticaj na zajedničko bogatstvo", navodi se u dokumentima. Inače. bogatstvo Stalonea procenjuje se na 400 miliona dolara.

Dženifer Flavin se razvodi od Stalonea.
Shutterstock 

Čuveni Roki poručio je za "Insajder": "Volim svoju porodicu. Mi prijateljski i privatno rešavamo ova lična pitanja".

Advokati Dženifer Flavin nisu odmah odgovorili na Insajderov zahtev za komentar.

"Iako više nećemo biti u braku, uvek ću ceniti vezu koju smo delili i koja je trajala duže od 30 godina, znam da ćemo oboje biti posvećeni svojim prelepim ćerkama. Tražim privatnost za našu porodicu dok kao prijatelji nastavljavamo dalje", izjavila je Dženifer za "People".

Podsetimo, Flavin (54) i Stalone (76) upoznali su se 1988. godine. Par se zabavljao šest godina pre nego što je Stalone 1994. raskinuo sa Flavinom, koji je kasnije od svog agenta saznala da je on imao aferu. Pomirili su se 1995. i naredne godine dobili ćerku Sofiju Stalone. Venčali su se 1997. Par ima još dve ćerke Sistin (24) i Skarlet (20).

Dženifer i Stalone kojem će ovo biti treći razvod, proslavili su u maju 25 godina braka, kada je on na Instagramu napisao sledeće: "Nema dovoljno reči da se opiše šta je ova neverovatno nesebična, posvećena, strpljiva žena značila za naše živote. Želim da provedem još 25 godina sa njom".

Stalone je do skoro pričao da svoju suprugu najviše voli na svetu.
screenshoot/instagram 

Međutim, izgleda da ipak nisu mogli da prevaziđu bračne razmirice, a kako stvari stoje, čini se da će mu tokom parnice Dženifer naplatiti za sva poniženja ovih godina, a kako su igledali kada su bili srećni i zaljubljenu, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Shutterstock, screenshoot/instagram Silvester Stalone je 24 godina u braku sa bivšom manekenkom Dženifer Flavin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!