Dženis Dikinson, nekadašnji prvi supermodel, poslednjih meseci više je nego aktivna na društvenim mrežama, pogotovo na TikToku, gde na veoma oštar način komentariše aktuelne teme, ali i ne propušta priliku da se pohvali time koliko dobro izgleda

DŽenis Dikinson je aktivna na tiktoku.
TiKTok 

Oduvek je bila pobornik plastičnih operacija, u čemu sve više preteruje kako odmiču godine, a sada je pomalo o i tužno gledati u šta se pretvorila samo zato što se ne miri da stari. Ona bez blama sebe poredi sa daleko mlađim devojkama i bodyshame-uje sve koji ne izgledaju onako kako ona smatra da treba. 

DŽenis Dikinson i dalje je ubeđena da izgleda sjajno.
OConnor / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, daleko od toga da je ovo prvi put da se nekada veliko ime modeling ponaša problematično. Zapravo, slobodno se može reći da je njen život bio satkan od skandala. Tako je od 2016. u braku je s Robertom Gernerom, psihijatrom koji je izgubio dozvolu za rad kada je započeo vezu s pacijentkinjom. Njoj je to četvrti brak, a Gernera je upoznala na slepom sastanku 2012. Upoznao ih je njegov sin i verili su se nakon samo tri meseca veze.

Uz Dženis se veže i skandal u koji je uključen slavni glumac Silvester Stalone (74). Stalone je početkom 90-ih već bio u vezi sa sadašnjom suprugom Dženifer Flevin (52), a onda joj je pismom "saopštio" da raskida s njom zbog Dženis.

Ona je 1994. rodila ćerku Savanu (26), a Silvester je verovao da je ona njegova ćerka, pa je tako dobila njegovo prezime nakon rođenja.

Glumac i Dženis bili su vereni šest meseci, a nekoliko nedelja nakon što se manekenka porodila, razišli su se, jer je DNK test pokazao da Stalone nije Savanin otac.

DŽenis Dikinson bila je u vezi sa Silveseterom Staloneom.
Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nakon toga, Dženis je iznenadila javnost kada je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od samo nekoliko dana, te da je, maltene tehnikom "eci peci pec" odlučila ko će biti otac njene ćerke.

Ispalo je da je otac njene ćerke filmski producent Majkl Birnbaum. Dženis ima i sina Nejtana Fildsa (33) iz braka s televizijskim producentom Sajmonomm Fildsom.

Dženis Dikinson preteruje sa operacijama.
Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!