Vest da se slavni glumac Hju Džekmen razvodi od supruge Debore Li Furnes nakon dve decenije braka ostavila je ne samo Holivud, već i čitav svet u šoku. Razlog je to što je glumački par smatran za jedan od najskladnijih, čak i kada su Deboru surovo napadali sa svih strana.

Podsetimo, Džekmen i Furnes su godinama bili na udaru negativnih komentara zbog razlike od 13 godina, a da ne govorimo da su mnogi smatrali da glumac "može bolje", te su čak njegovu suprugu zvali i "najružnijom srećnicom". Zli komentari bili su pojačani kada se saznalo da Debora ne može da ima decu, te su ona i Džekmen kasnije usvojili dvoje.

Hju Džekmen razveo se od Debore Li.
KIPO, GUGR / Backgrid Australia / Profimedia 

Par se nije obazirao na kritike i komentare koje ne zaslužuje nijedno ljudsko biće na planeti, a da je njihova ljubav jaka kao prvog dana činilo se i u junu, kada su poslednji put viđeni zajedno u javnosti, na Vimbldonu, tačnije Novakovom meču kada je Debora ćaskala sa Jelenom Đoković. Ništa nije moglo naslutiti da par ima probleme, a nepuna dva meseca kasnije, Džekmen je otkrio da se razvode.

Hju Džekmen i Debora Li na Đokovićevom meču.
Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia 

Nakon razvoda, glumac je nekoliko puta viđen u javnosti, uglavnom u društvu prijatelja Rajana Goslinga, no njegova poslednja objava pokrenula je lavinu komentara zbog insinuacija da je glumac već nastavio dalje. 

Hju Džekmen je veoma često u društvu Rajana Goslinga
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Doduše, nedavno se već šuškalo da Džekmen ima novu devojku, a sada su ta nagađanja još glasnija nakon fotografije koju je glumac objavio. 

"Dobro jutro iz čarobnog, sunčanog, lišćem posutog Central parka! Dobro jutro", napisao je pored fotografije, a radoznali komentari zaređali su se jedan za drugim. 

"Ko te fotkao, Hju? Ljubomormna sam", "Kako bi bilo lepo sresti te u ovom parku", "Ko li ga je fotografisao"... pisali su ljudi zaintrigirani ko je to bio sa one strane kamere.

Iako su neki mišljenja da je još uvek rano za novu ljubav, te da Hju leči slomljeno srce, prema pisanju časopisa New Idea, on je usmeren na pronalazak nove devoje.

"Jedan je od njegovih najvećih prioriteta jeste da nađe novu ljubav. Svi očekuju da će se Hju ponovno oženiti, prilično brzo. On je tako osetljiva osoba i verovatno će "pasti" na prvu devojku koja mu zapadne za oko".

Ipak, priče da se on i dalje teško bori sa razvodom, i dalje su aktuelne, te ostaje da vidimo da li će zapravo slavni zavodnik zaista brzo uploviti u novi odnos ili ne, a kako je izgledao tokom ljubavi sa nekadašnjom suprugom, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji u nastavku.

Instagram Hju Džekmen sa uskoro bivšom suprugom

Pročitajte još: GLUMAC PRVI PUT U JAVNOSTI OD VESTI DA SE RAZVODI OD 13 GODINA STARIJE: Jasno je kako se oseća bez "najružnije srećnice"

Bonus video:

Hju Džekmen Instagarm/thehughjackman

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!