Strani mediji pišu o tome da glumac Hju Džekmen već istražuje mogućnost nove veze, iako je nedavno okončao brak sa suprugom Deborom Li Furnes.

Čuveni glumac, takođe poznat i u našoj zemlji zbog podrške koju pruža Novaku Đokoviću, nedavno je izazvao iznenađenje javnosti nakon što je objavio vest o rastanku od supruge.

Poznato je da je njihov odnos dugo bio simbol za pravu ljubav, a javno nisu pokazivali nikakve nesuglasice, niti se dalo naslutiti da imaju problema.

Hju Džekmen traži novu ljubav
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Par je izdao zajedničko saopštenje nakon vesti o razvodu:

— Imali smo sreću da delimo skoro tri decenije zajedno kao muž i žena u divnom braku punu ljubavi. Naše putovanje se sada menja i odlučili smo da se razdvojimo kako bismo nastavili sa našim individualnim rastom — navodi se u saopštenju.

Hju Džekmen se razvodi
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia 

— Naša porodica je bila i uvek će biti naš glavni prioritet. Ovo sledeće poglavlje otvaramo sa zahvalnošću, ljubavlju i dobrotom. Veoma cenimo vaše razumevanje za poštovanje naše privatnosti dok naša porodica prolazi kroz ovu tranziciju u celom životu. Ovo je jedina izjava koju će iko od nas ikada dati.Oko njihovog iznenadnog razvoda se digla velika prašina, a glumac, navodno, želi ponovo da se oženi!

— Ponovni pronalazak ljubavi sada mu je prioritet —rekao je izvor za časopis New Idea.

Hju i Debora
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

— Svi očekuju da će se Hju ponovo oženiti prilično brzo. On je tako meka osoba i verovatno će pasti na prvu devojku koja mu zapadne za oko. Postoji red žena koje žele izlaziti s njim —dodao je drugi izvor.

Mada se Hju nije oglasio, javnost je i dalje šokirana vešću da se rastao od Debore, a, kako je rekao izvor za Page Six, to je "bilo očekivano" i bilo je samo "pitanje vremena kada će do razvoda doći".

Rečeno je da za razvod nije kriva treća osoba, već su Hju i Debora postali "cimeri koji žive zajedno" i to im je i presudilo nakon 27 godina braka i dvoje dece, Oskara i Ave.

hju Džekmen traži novu devojku
Profimedia