Modna dizajnerka Ešli Olsen proslavila se sa sestrom bliznakinjom Meri-Kejt kao šestomesečna beba u seriji 'Puna kuća', i već su tada postale milionerke, a kasnije i milijarderke, dok su poslednjih godina obe izbegavale pojavljivanja u javnosti i razgovor o njihovim privatnim životima.

Zato je sve iznenadila vest da se Ešli prvi put postala majka i to još pre nekoliko meseci. Sinu je dala ime Oto, a njen suprug Luis Ajzner ne krije sreću što su postali roditelji prvi put.

Ešli Olsen je postala majka.
LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia 

Ešli je ljubomorno čuvala svoju vezu sa umetnikom, te ne čudi što su tajnu uspeli da sačuvaju od javnosti, a većinu vremena su iovako provodili van svetlosti reflektora. 

Luis i Ešli su u dugogodišnjoj vezi i ne zna se kada su je započeli ni gde su se upoznali. Olsen nema Instagram profil za razliku od Ajznera, koji često deli svoja umetnička dela, a čak je nekoliko puta objavio i fotografije dizajnerke.

Luis je objavio nekolio fotografija Ešli Olsen.
Instagram 

Ešli svakako važi za najfiniju od sestara Olsen, dok je potpuno druga stvar sa Meri-Kejt koja je poznata po burnom ljubavnom životu. Njena najpoznatija veza je ona sa Olivijeom Sarkozijem, bratom bivšeg francuskog predsednika. Bili su u braku od 2015. do 2020. godine, kada je glumica zatražila razvod.

Meri kejt je poznata kao problematična.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

A o njoj se pisalo da je neko vreme bila u vezi sa tragično preminulim glumcem Hitom Ledžerom.U stvari, u januaru 2008. godine, kada je pronađen mrtav posle predoziranja lekovima na recept, izvori su tvrdili da je glumčeva maserka zvala Meri-Kejt preko opcije za brzo biranje.

Hit Ledžer je preminuo a za to je prva saznala Meri Kejt.
Shutterstock 

Ona je navodno tada pozvala svoje obezbeđenje u Njujorku da ga provere. Ledžer je sutradan proglašen mrtvim, a pričalo se da mu je ona dala tablete sa kojima se predozirao jer su bili zajedno tri meseca pre njegove smrti.

Meri kejt je bila sa Sarkozijem.
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, i ona je "mala maca" u poređenju sa Elizabet Olsen o kojoj se u prošlosti najviše pričalo jer je sramno vređala Srbiju. Ona se nije preterano istakla dobrim ulogama, te je oduvek bila u senci bliznakinja.

Elizabet Olsen je vređala Srbe.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Kada je reč o našoj zemlji, izdvojili su se komentari da su "Srbi užasno bučni", pa sve do "saveta" da "niko ne treba da ide u Srbiju", ali i da naša "zemlja postoji samo 13 godina", Elizabet Olsen pokazala je apsolutno nepoštovanje jedne zemlje i naroda, uz sve to iznela u javnost niz netačnih informacija. 

Tom prilikom Olsenova je u gostovanju izjavila: "Zapravo tamo nema ničeg jedinstveno srpskog, jer su oni tek oko 13 godina svoja zemlja. Oni nemaju ništa svoje, samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina, oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga".

Elizabet Olsen ne voli Srbe.
Damian Avitia /London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Inače, ona je u Srbiji provela četiri meseca tokom 2012. godine dok je snimala film "In Secret", a javnost o tome nije bila obaveštena.

Ipak, očigledno je da je glumica Elizabet Olsen zaboravila šta je pričala, jer je tada napisala nekoliko poruka na svom Twitter profilu iz koga se vidi da po čitav dan snima film u Beogradu i da joj se grad veoma sviđa.

Bonus video:

MAJKA SLABOVIDA, OTAC PLUĆNI BOLSENIK SA DVE ĆERKE ŽIVE NA GOLOJ ZEMLJI! U trošnoj kućici fali SVEGA sem PESME (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!