Čuvena dečja zvezda i dizajnerka Ešli Olsen rekla je sudbonosno "da" u strogoj javnosti. Ceremonija se održala u strogoj tajnosti u privatnoj kući na Bel-Eru i to još 28. decembra, a bilo je pozvano svega pedesetak ljudi.

Par je zajedno od 2017. godine, ali ih je bilo teško videti zajedno u javnosti. Prvi put su se na nekom javnom događaju pojavili tek prošle godine, kada je Ešli podržala Luisovog oca Erika, tačnije njegovu neprofitnu organizaciju Young Eisner Scholars (YES), koja finansira školovanje mladih. 

Ešli Olsen se udala u tajnosti.
LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia 

Ništa drugačija situacija nije ni na mrežama, a Ajsner je tek prošle godine objavio fotografiju svoje drage kada su zajedno planinarili. 

Ajsner je tek prošle godine objavio fotografiju sa Olsen.
Instagram 

I dok jedna sestra Olsen očigledno uživa u ljubavi, to se ne može reći za njenu sestru Meri-Kejt, koja je oduvek volela starije muškarce. Njena najpoznatija veza je ona sa Olivijeom Sarkozijem, bratom bivšeg francuskog predsednika. Bili su u braku od 2015. do 2020. godine, kada je glumica zatražila razvod.

Meri ketj je bila u braku sa Sarkozijem
MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

A o njoj se pisalo da je neko vreme bila u vezi sa tragično preminulim glumcem Hitom Ledžerom.U stvari, u januaru 2008. godine, kada je pronađen mrtav posle predoziranja lekovima na recept, izvori su tvrdili da je glumčeva maserka zvala Meri-Kejt preko opcije za brzo biranje.

Meri-Kejt je bila sa Hit ledžerom.
Shutterstock 

Ona je navodno tada pozvala svoje obezbeđenje u Njujorku da ga provere. Ledžer je sutradan proglašen mrtvim, a pričalo se da mu je ona dala tablete sa kojima se predozirao jer su bili zajedno tri meseca pre njegove smrti.

meri kejt olsen je za razliku od sestre volela starije muškarce.
Shutterstock 

Inače, sestre Olsen su slavu stekle ulogom u humorističnoj seriji 'Puna kuća', gde su igrale malu Mišel Taner. Meri-Kejt i Ešli Olsen su i pre završetka serije postale najmlađe milionerke u istoriji, a u seriji su počele da glume sa samo devet meseci.

Ešli i Meri kejt Olsen postale su slavne zahvaljujući seriji "Puna Kuća".
Shutterstock 

Naravno, ovo je bio tek početak njihove sestrinsko-poslovne saradnje. Osnovali su kompaniju 'Dualstar' koja je režirala filmove i spotove samo o njima, zatim su u jednom trenutku počele da proizvode modne komade za decu od četiri do četrnaest godina, da bi potom razvili svoj brend visoke mode 'The Row'.

Meri kejt i ešli kasnije su imale svoju dizajenrsku kuću.
Shutterstock 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!