Modna dizajnerica Ešli Olsen (35) proslavila se sa sestrom bliznakinjom Meri-Kejt kao šestomesečna beba u seriji 'Puna kuća', a poslednjih godina obe izbegavaju pojavljivanja u javnosti i razgovor o njihovim privatnim životima.

S obzirom na to, nije čudno da Ešli nije bilo više od dve godine na crvenom tepihu na koji je ovog puta stigla kako bi podržala oca svog dečka, dve godine mlađeg Luisa Ajznera. Naime, na Beverli Hilsu je održana svečanost posvećena neprofitnoj organizaciji Young Eisner Scholars (YES), koja finansira školovanje mladih, a pokrenuo ju je Luisov otac Erik.

esli olsen na crvenom tepihu sa deckom
LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia 

Bilo je to i retko zajedničko pojavljivanje Ešli i njenog dečka u javnosti te se poslednjih meseci šuškalo da se par verio. Modna dizajnerka je ponela crnu haljinu do poda i uskladila je s kaputom, dok je njen dragi imao klasično crno odelo i belu košulju.

Iako se retko pojavljuje formalno u javnosti, Ešli je odlučila da se sredi za ovakvu priliku za razliku od dnevnih varijanti koje mnoge komentarišu da izgledaju kao beskućnice.

Luis i Ešli su u dugogodišnjoj vezi i ne zna se kada su je započeli ni gde su se upoznali. Olsen nema Instagram profil za razliku od Ajznera, koji često deli svoja umetnička dela, a čak je nekoliko puta objavio i fotografiju dizajnerke.

esli olsen sa deckom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, Ešli i njena sestra su pre nekoliko mjeseci su proslavile 15. godišnjicu svog brenda The Row. Tada je Meri-Kejt progovorila o sebi i Ešli i objasnila da im nije bio cilj da se njihove kreacije povezuju s njima.

Shutterstock Meri Kejt i Ešli Olsen