Meri-Kejt i Ešli Olsen su najpoznatije holivudske bliznakinje, a iako su svetu postale prepoznatljive kao preslatke devojčice koje nemaju granice, život im je bio veoma turbulentan.

Prve milione zaradile su kao bebe kada su proslavili glumeći preslatku Mišel Taner u hit seriji 'Puna kuća'. Ubrzo su postale svetska senzacija, ali je vremenom preran ulazak u svet slave i odrastanje pod svetlima reflektora pokazao svoj uticaj, posebno na jednu bliznakinju.

Meri-Kejt bila je u javnosti prepoznatljiva kao problematičnija bliznakinja. Mediji su svojevremeno pisali da je imala problema sa drogom, a i sama se prijavila u rehabilitacionu ustanovu za lečenje od anoreksije.

Meri-Kejt Olsen bila je u javnosti prepoznatljiva kao problematičnija bliznakinja.
Warner Bros Collection / Everett / Profimedia 

Pisalo se i o njenim vezama, a poslednji put u centru pažnje je bila pre dve godine kada je objavila da se nakon pet godina braka razvodi od bogatog francuskog bankara Oliviera Sarkozija.

I pre braka sa Sarkozijem pisalo se o turbulentnoj odnosima glumice. Jedna od njenih veza koja je podigla prašinu u javnosti bila je sa glumcem Hitom Ledžerom, a povezivala se i sa njegovom smrću. Prerano preminuli glumac bio je u dugogodišnjoj vezi sa Mišel Vilijams sa kojom je dobio i ćerku Matildu, a posle veze sa Mišel se nije povezivao sa drugim ženama osim slavne bliznakinje. 

Meri-Kejt Olsen je bila osumnjičena za ubistvo glumca Hit Ledžera.
Shutterstock 

Najneobičniji navodi su da je Meri-Kejt bila među prvim osobama koje su pozvane nakon smrti legendarnog glumca. Kako je Access pisao, Ledžerova maserka Diana Volozin pronašla je telo glumca i pozvala Meri-Kejt pre policije.

Dobro obavešteni izvor rekao je portalu da je maserka znala da su Hit i Meri-Kejt veoma bliski, a samo bliznakinja je bila na njegovim brzo biranim pozivima. Zvala ju je tri puta za nekoliko minuta, a tek četvrti poziv upućen je Hitnoj pomoći.

Hit Ledžer bio je u vezi sa Mišel Vilijams.
Shutterstock 

Sve ovo, međutim, ne daje odgovor na pitanje da li su Olsen i Ledžer bili u vezi u tom trenutku. Iako su se možda viđali, izgleda da njihova veza nikada nije bila zvanična. Časopis People je od izvora saznao da su se videli tri meseca pre glumčeve tragične smrti.

„Družili su se, ali nisu bili zainteresovani da ta veza bude ekskluzivna“, rekao je izvor blizak paru.

Iako se čak i godinama nakon Hitove smrti postavlja pitanje da li je i kako Meri-Kejt bila povezana sa njom, njen advokat je odmah odbacio sve optužbe, rekavši da ona nema nikakve veze sa drogom pronađenom u kući Hita Ledžera niti zna odakle mu.

Kako danas izgledaju proslavljenje bliznakinje koje su jedno vreme potpuno nestale iz javnosti, pogledajte u galeriji:

Shutterstock, LNC / Andrew Kaye / Camerapress / Profimedia Koliko su se promenile najslađe bliznakinje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!