Od kako je Ronaldo potpisao više nego unosan ugovor, a potom se i preselio u Saudijsku Arabiju, svetski mediji ne prestaju da pišu da je došlo do krize u njegovoj vezi sa Georginom Rodrigez

Glasine su postale sve veće i kada se pojavila njena viza u kojoj je oznaćena kao "robinja", odnosno njegovo vlasništvo s obzirom da nisu u braku. 

Nije trebalo dugo da Georginu prozovu "najbogatijom robinjom na svetu" s obzirom da se Ronaldovo bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, dok njena imovina na 10 miliona dolara. Ipak, ne smemo zaboraviti ni da svakog meseca od fudbalera dobija 100.000 dolara mesečno "džeparca". 

Ni Ronaldo, ni Georgina nisu se oglašavali ovim povodom, kao što nisu komentarisali ni glasine da su raskinuli još pre nekoliko meseci jer fudbaler navodno više nije mogao da trpi njeno prekomerno trošenje.

Iako o navodnom raskidu ne govore, čini se da oboje silno žele da demantuju vest o svemu tome na taj način što su nikad aktivniji na mrežama, na kojima svakodnevno objavljuju "zaljubljene" fotografije. 

Ronaldo je nedugo nakon što su se glasine intenzivirale objavio fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube, a uz nju je poručio: "Živela ljubav".

S obzirom da je par do nedavno uživao na luksuznom odmoru, Georgina je redovno delila  fotografije sa letovanja, pogotovo sa jahte, naravno uz ljubavnici na plaži, ljubavnici na brodu i slično. 

Par je letovao duž italijanske i portugalske obale, a koliko se Ronaldo opustio vidi se i po tome da sedi za stolom prepunim hrane, što je pravo iznenađenje ako se uzme u obzir da je po tom pitanju rigorozan.

Kristijano Ronaldo je sedeo za stolom punim hrane.
Instagram 

Dobro je poznato da je slavni fudbaler vodi računa šta jede, te da i Georgini i deci brani da jedu brzu hranu, ili previše hrane. Ona je čak i jednom prilikom priznala da jedva čeka da mu vidi leđa. 

"Volim da ga iznenadim jelom koje voli, ali svi možemo da se najedemo tek kada ga nema, pa nekad svi jedva čekamo da ode", našalila se manekenka u svojoj dokumentarnoj seriji.

Sada su jeli sve, od brze hrane poput pice, pa sve do sušija, ribe... a čini se da Ronaldo konačno ne brani svojoj verenici da jede šta i koliko hoće.

Bonus video:

SNIMAK KOJI JE POGLEDALO NEKOLIKO MILIONA LJUDI, A KLIKNUĆETE I VI: Georgina navukla peraja i zaronila... (VIDEO) Instagram/georginagio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!