Ronaldo i Georgina možda jesu zajedno godinama, i imaju i zajedničku decu, ali čini se da dobar deo javnosti još uvek nije uveren u njihovu ljubav. Sada su se pojavili novi navodi koji bacaju novo svetlo na njihov odnos. 

Ronaldo i Georgina navodno imaju potpisan ugovor.
Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naime, još od kada je sredinom aprila internetom počela da kruži navodna viza Georgine Rodrigez, strani mediji su preneli da je manekenka u dokumentu označena kao "robinja" fudbalera čije bogatstvo procenjena je na 500 miliona dolara. Njena imovina procenjena je na 10 miliona dolara.

Navodna Georginina viza, koju su preveli korisnici Tvitera, kaže da je Georgina bukvalno  Kristijanovo vlasništvo. Naime, žene u Saudijskoj Arabiji, gde par trenutno živi, nemaju ni autonomiju ni nezavisnost, a Rodrigez nije udata za fudbalera iako to žarko želi, piše Story.hr.

Ovih dana, međutim, kruži snimak na kojem Kristijano Ronaldo koluta očima pred novinarima dok je Rodrigezova govorila.

Ronaldo je kolutao očima kada je čuo šta Georgina priča.
printscreen/twitter 

Iako se fudbaler odmah potom nasmejao, na društvenim mrežama se počelo spekulisati šta je razlog njegove nesvakidašnje reakcije, a kako već neko vreme kruže glasine da je njihova veza u krizi, mnogi su u njegovom ponašanju videli potvrdu tih glasina.

Sada su španski mediji objavili vest o postojanju ugovora između Georgine i Ronalda, u kojem se, prenosi Dejli mejl, navodi da će, u slučaju da par raskine, ona dobiti vlasništvo nad njihovom vilom u Madridu i da će joj Ronaldo i dalje plaćati 100.000 evra mesečno do kraja života.

Ni Ronaldo ni Georgina se ovim povodom nisu oglasili, kao što nisu komentarisali ni glasine da su raskinuli još u maju jer fudbaler navodno više nije mogao da toleriše njeno preterano trošenje. Tada je Ronaldova majka izašla u javnost i odlučno demantovala takve tvrdnje.

"Svaki par ima svađe, ali ono što je napisano je laž", rekla je ona tada, a da li ima istine i u novim pričama, ostaje da vidimo.

Bonus video:

SNIMAK KOJI JE POGLEDALO NEKOLIKO MILIONA LJUDI, A KLIKNUĆETE I VI: Georgina navukla peraja i zaronila... (VIDEO) Instagram/georginagio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!