Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo našli su se u centru pažnje svetske javnosti nakon što je internetom počela da kruži viza za koju se veruje da je njena.

Kako pišu strani mediji, u dokumentu je manekenka označena kao ‘robinja’ fudbalera čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara. Njena imovina je procenjena na 10 miliona dolara.

Poznato je odranije da je par morao da dobije posebnu dozvolu za zajednički život od saudijske vlade nakon što su se preselili tamo jer je on potpisao ugovor s klubom Al Nassr. To je bilo potrebno jer zakoni Saudijske Arabije zabranjuju da dvoje nevenčanih ljudi živi zajedno, a povezani su s islamskom verom.

U navodnoj Georgininoj vizi, koju su preveli korisnici Tvitera, piše da je manekenka Kristijanovo vlasništvo. Naime, žene u ovoj državi na Arapskom poluostrvu nemaju autonomiju ni nezavisnost, a Rodrigez nije u braku s fudbalerom.

Arapski CNN je poslao upit vlastima u Saudijskoj Arabiji o navodnoj vizi, ali nisu još dobili odgovor. Objavili su i da je dokument vrlo verovatno lažan, ali bez službene potvrde ne mogu se negirati niti potvrditi informacije koje kruže internetom.

Inače, Georgina je nedavno u intervjuu za Telemundo otkrila da nije sve bajno otkad su se preselili u Saudijsku Arabiju i da su njihova deca imala problema u školi s drugom decom.

‘U školi ih ponekad udaraju, a oni se ne brane, samo potonu. Neki dan je jedno od moje dece plakalo, a kad sam ga pitala šta mu je, reklo mi je da ga je udarilo drugo dete. Pitala sam ga: ‘Zar ne znaš da se odbraniš?“, ispričala je manekenka.