Svet je ostao u šoku kada se pre nekoliko dana saznalo da Ronaldovu i Georgininu decu biju u školi. Vršnjačko nasilje nije ništa novo, nažalost, iako su mnogi očekivali da ga je manje u elitnim školama. No, čini se da se situacija ne razlikuje mnogo od javnih škola, a očigledno je da nisu pošteđena ni deca jednog od najboljih fudbalera sveta. 

Podsetimo, Georgina je prva progovorila o svemu otkrivši šta sve prolaze njena deca dok pokušavaju da se priviknu na život u novoj zemlji.

Gerogini biju decu u školi.
pritnscreen/instagram 

"U školi ima trenutaka kada ih udare, a oni se ne brane se i onda padnu. Pre neki dan jedno od moje dece je udareno u školi i kad je došao kod mene počeo je da plače i viče "mama""- rekla je Georgina.

"Pre neki dan, jedno moje dete je došlo kući i počelo da plače. Pitala sam šta se desilo, a dobila sam odgovor: 'Udarilo me dete'. Rekla sam mu: 'Zar ti ne znaš da se braniš?'" - rekla je Ronaldova izabranica.

Međutim, njene reči samo su izazvale još veću buru. Mnogi su mišljenja da se Georgina ne bavi dovoljno decom, a mnoge majke su se oglasile s rečima da bi "obrnule i nebo i zemlju dok krivci ne budu kažnjeni i zaustavljeni".

"Nasilju se mora stati na kraj. Jednom nasilnik, uvek nasilnik", "Ja znam da su to dečije svađe, ali šta ako nisu obične dečije svađe", "Dobro znamo kako funkcionišu stvari u arapskom svetu. Georgina ne poštuje njihovu kulturu, ovo je kazna", "Umesto što daje izjave za španske medije, trebalo bi da ode do škole i pozabavi se problemom", samo je delić koji se mogao pročitati.

No, nakon spornog intervjua za španske novine, čini se da se situacija samo pogoršala, zbog čega su mnogi mišljenja da će Ronaldova deca "platiti dugi jezik njihove majke, odnosno maćehe", te da će Georgina na teži način naučiti da poštuje arapske zakone.

Naime, nije tajna da je Georgina od preseljenja u Saudijsku Arabiju više puta prekršila stroge zakone ove zemlje. Ne samo što nije u braku sa Ronaldom, a žive zajedno, što je jedan od težih zločina u ovoj zemlji i kažnjava se brakom, već i nastavlja da testira granice sa drugim stvarima.

Iako su Ronaldo i Georgina pošteđeni određenih kazni jer su stranci, to ne obavezuje roditelje dece koja idu u škole sa njihovim da ih poštuju. Tako se Ronaldovoj verenici zamera golišavo fotografisanje, to što se ne pokriva kako treba na javnim događajima i slično, zbog čega je trn u oku mnogim arapima koji ovakvo ponašanje smatraju nedoličnim. 

Ronaldo nije jedini strani fudbaler u Saudijskoj Arabiji, ali se njegova supruga ponaša kao da je kraljica, zbog čega, kako pišu arapski mediji, cenu svega plaćaju deca. A da li će sve ostati ovako, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

SNIMAK KOJI JE POGLEDALO NEKOLIKO MILIONA LJUDI, A KLIKNUĆETE I VI: Georgina navukla peraja i zaronila... (VIDEO) Instagram/georginagio