Nije tajna da fudbalere često prate priče o neverstvima. Nekad su opravdane, nekad ne, ali je činjenica da je zaista mali broj onih sportista za čije se ime nikada nisu vezivali tračevi o aferama. Mesi je, primera radi, jedan od njih, koji iznova i iznova dokazuje šta znači vernost i poštovanje osobe sa kojom ste, ali ima i onih, ne tako svetlih primera, kada je svet saznao više nego što su fudbaleri želeli.

Olivije Žiru

Žiru je još od 2011. u skladnom braku sa Amerikankom Dženifer koja mu je rodila četvoro dece, ali je njihov odnos 2014. bio u velikoj krizi kada se saznalo da ju je varao sa manekenkom Selijom Kej.

"Izvinjavam se svojoj supruzi, porodici, svima u klubu, mojim saigračima i navijačima Arsenala. Sada moram da se borim za svoju porodicu i klub. Moram da ih zamolim da mi oproste. Ništa drugo u ovom trenutku nije važno", objavio je fudbaler tada na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je Olivije isprva negirao da je doveo Seliju u svoju sobu u hotelu Four Seasons u istočnom Londonu, a sve se odigralo noć pre nego što je Arsenal pobedio Kristal Palas. 

Njegov trener Arsen Venger bio je umešan u celu priču jer se afera odigrala neposredno pre važne utakmice, te su i fudbaler i njegov klub kaznjeni sa više od 200.000 funti.

Uprkos demantovanju da je sa manekenkom imao išta, Selija je potom objavila fotografiju fudbalera u donjem vešu čime je potvrdila da je ipak bila u njegovoj hotelskoj sobi.

Ešli Kol

Ešli Kol je svojevremeno prevario pevačicu Šeril Kol, i to sa čak tri žene. Šeril mu je isprva oprostila, ali njihov brak nije potrajao, pa je 2010. pevačica podnela zahtev za razvod.

Džon Teri

I Teri nije veran svojoj supruzi Toni. Varao ju je sa partnerkom kolege Vejna Bridža iz Čelsija - Vanesom Perončelo. Ovo je jedna od najpoznatijih priča o prevarama u svetu fudbala, a zbog skandala je izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske.

Šuškalo se da je Vansea ostala i u drugom stanju, a da joj Džon poslao novac sa pobačaj. Sa druge strane, Perončelo nikada nije priznala da je imala bilo šta sa Terijem, koji je i dalje i u braku. Izgleda da mu je Toni progledala kroz prste i sve oprostila.

Vejn Runi

Vejn Runi je varao suprugu.
Shutterstock 

Runi je glavna tema žute štampe bio 2004 godine, kada je prevario suprugu Kolin sa prostitutkama. Legenda Mančester junajteda se tu nije zaustavila, iako mu je supruga sve oprostila.

Supruga je sve oprostila Vejnu Runiju.
pritnscreen/instagram 

Te su se i posle toga mogle čusti glasile da je odlazio kod drugih žena. Pisalo se da je Kolin varao i dok je bila u drugom stanju. U braku su od 2008. godine i imaju četvoricu sinova, međutim, prošle godine fudbaler je uhvaćen u provodu sa 3 jedva punoletne devojke koje su sve snimile i okačile na mreže.

vejna runija su prostitutke otkrile da je sa njima.
printscreen/instagram 

I tada se pričalo da će doći do razvoda, međutim, njegova žena mu je sve oprostila.

Mauro Ikardi

Mauro Ikardi oteo je ženu najboljem drugu.
Instagram 

Fudbaler Mauro Ikardi i njegova supruga Vanda Nara danas imaju jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, ali dobro je poznato da je njihova priča započela kao afera koja je i te kako punila stupce tabloida.

Podsetimo, Vanda je lepotica koja je svojevremeno bila udata za fudbalera Maksija Lopeza, a onda ga je varala sa njegovim bivšim najboljim prijateljem Ikardijem - i ostavila ga zbog njega.

Vanda je prvo bila u brak usa jednim fudbalerom, a sada je sa drugim.
Instagram 

Naime, plavokosa lepotica izdašnih grudi Vanda udala se za Lopeza 2008. godine, ali se posle pet godina braka sve raspalo. Otkrila se njena strastvena afera sa Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Ikardijem, koji je mesecima ljubio Vandu iza leđa svog prijatelja.

Ronaldo 

Ronalda su oljačkale prostitutke.
Instagram 

Živa legenda brazilskog i svetskog fudbala Ronaldo Luis Nazario de Lima neko je koga ljubitelji ovog sporta obožavaju, ali ih je jednom prilikom razočarao zbog onoga što se u njegovom životu dešava van terena.

Ronaldo je često varao partnerke.
Instagram 

Naime, 2008. godine, Ronaldo je ispratio svoju tadašnju devojku kući i na ulici zaustavio prostitutke za koje se ispostavilo da su transrodne osobe i da pokušavaju da iznude novac od njega, da bi potom ova vest dospela do medija.

Mnogo sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. To je ogromna greška u mom životu. Najgora odluka koju sam ikad doneo – rekao je jednom prilikom fudbaler.

Rafael van der Vart

Rafael van der Vart našao se u središtu skandala kada se saznalo da ga je njegova supruga koju je obožavao i zbog koje je stavio karijeru na pauzu kako bi bio uz nju dok se lečila od raka, varala sa pilotom godinu dana dok se lečila.

Sve je eksaliralo na proslavi nove godine, kada ju je pred svima udario, a to ga je koštalo karijere.

Frančesko Toti

Frančesko Toti se rastaje od žene zbog prevare
Marco Iacobucci / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

"Italijanski Bekamovi" koji su važili za najskladniji par, 2022. objavili su da se razvode, da bi se potom saznalo da je Toti u vezi sa lepom "cvećarkom" Noemi Boči. Međutim, potom se saznalo da je upravo njegova supruga Ilari Blazi prva varala i to više puta, a fudbaler ju je u tome uhvatio. 

Frančesko Toti vara ženu sa cvećarkom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Trenutno je u toku prljava brakorazvodna parnica, a kako stvari stoje Ilari je odlučna da od Totija uzme ogromnu alimentaciju.

ilari blazi pokušava od totija da izvuče ogromnu alimentaciju.
Instagram 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

GDE JE TO DUŠKO TOŠIĆ? Poznati estradni novinar OTKRIO zašto se fudbaler NE OGLAŠAVA povodom NOVE DEVOJKE? (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!