Kako stvari stoje, razvod Frančeska Totija i Ilari Blazi biće sve samo ne miran. Zapravo, od momenta kada se najpre otkrila njegova afera, a potom i njene, ono što se činilo da će biti normalno razilaženje para koji očigledno ne gaji više toliko jake emocije, pretvorilo se u šaradu, međusobne osvete i više nego niske udarce. 

Naime, Toti je nedavno priznao da je tokom leta još uvek zakonitoj ženi uzeo sve dizajnerske torbice, dok je ona bila na odmoru u Hrvatskoj, a potom ih dobro sakrio, što je samo došlo kao osveta što je ona ona prva konfiskovala njegovu basnoslovno skupu kolekciju Roleksa.

Frančesko Toti i Ilari Blazi prolaze kroz gadan razvod.
Marco Iacobucci / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Ilari je satove pokupila iz sefa mesec dana pre nego što su javno obelodanili da se razvode. Voditeljka je to uradila nakon što je Toti otkrio da se viđa sa 34-godišnjom cvećarkom Noemi Boči, od koje se u poslednje vreme ne odvaja, a upoznao ju je i sa decom.

Frančesko Toti se ne odvaja od nove devojke.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Međutim, italijanski mediji pišu i da su satovi bili "pokriće" ukoliko ne dobije onoliko novca koliko želi. Ilari navodno od Totija traži 30 hiljada evra mesečno, dok legendarni fudbaler smatra da nema prava da postavlja uslove s obzirom da su njene afere dovele do raspada braka. Blazi planira da proda satove ukoliko ne dobije onoliko novca koliko traži, što je tamnošnja javnost dočekala na nož, s obzirom da je to sada krađa. 

Ilari Blazi želi da je bivši materijalno obezbedi nakon razvoda.
Instagram 

Toti je uzimanjem tašni koje vrede preko 100 hiljada evra želeo da stekne izvesnu prednost, a na sudu su nekadašnji supružnici čak došli do izvesnog dogovora. Naime, on je odlučio da popusti i majci svoje troje dece vrati tašne, a zauzvrat je ona trebalo da mu preda kolekciju satova.

Ipak, Ilari je još jednom ispala prevrtljiva - preko advokata poručila mu je da od vraćanja satova nema ništa i da će na to morati da sačeka kraj brakorazvodne parnice.

Podsetimo, sve je počelo nakon što se otkrilo da je Toti u vezi sa Naomi Bočikoja se bavi cvetnim dekoracijama, a inače je strastveni navijač Rome. Naomi se uglavnom kretala u visokim krugovima, a bila je udata i za Marija Kaučija, vlasnika niželigaškog kluba Tivoli, sa kojim ima i dvoje dece. 

Instagram Noemi Boči ljubavnica je slavnog fudbalera Frančeska Totija

Nakon što se saznalo za njihovu vezu, italijanski mediji su pisali da je Totijeva supruga neutešna, međutim, malo nakon toga, procurilo je u javnost da je ona ta koja je bila neverna prva i to više puta.

Mediji su pisali da je Ilari flertovala sa svojimkolegom i glumcem Lukom Marinelijem, a kada je Toti to saznao ne samo da mu se nije dopalo, već je uzvratio istom merom. Međutim, pravi "kamen spoticanja" bio je kada je fudbaler našao njene poruke sa fitnes trenerom.

Naime, voditeljka je često boravila u Milanu zbog posla, čak 15 dana svakog meseca, a tamo je otpočela i intimno poznanstvo sa jednim fitnes trenerom. "Chi" tvrdi da je reč o treneru Kristijanu Jovinu, bivšem partneru dve ultra poznate italijanske influenserke Zoe Kristofoli i Đulije de Lelis, kao i da poznanstvo između Ilari i njega seže godinu i po dana unazad.

Magazin "Il Corriere della Sera" piše da je fudbaler pronašao kompromitujuće poruke koji su mu pomogle da sastave deliće slagalice koja ga je dugo mučila.

"To je trenutak kada je on postao svestan, razumeo mnoge stvari", piše "Il Corriere della Sera".

Totijeva veza sa gore pomenutom Noemi Boči došla je tek par nedelja nakon ove izdaje. Inače, slavni 45-godišnjak i lepa Noemi nedavno su viđeni na zajedničkom odmoru na italijanskoj obali, a spekuliše se i da par čeka prvo zajedničko dete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!