Svet je ostao u potpunom šoku kada se saznalo da je došlo do razvoda između "kralja i kraljice Rima", odnosno između slavnog fudbalera Frančeska Totija i njegove, uskoro bivše supruge, voditeljke Ilari Blazi.

Iako se za gotovo dve decenije ljubavi koliko su zajedno često pisalo o navodnim aferama, njih dvoje su ipak važili za jedan od najskladnijih parova, a u braku su dobili i troje dece - sina Kristijana (17) i ćerke Šanel (15) i Izabel (6).

Frančesko Toti bi oje 17 godina u braku.
Marco Iacobucci / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Kao razlog razvoda navodi se prevara, a u međuvremenu se saznalo da je fudbaler imao aferu sa lepom Naomi Boči koja se bavi cvetnim dekoracijama, a inače je strastveni navijač Rome.

Frančesko Toti razvodi se zbog cvećarke.
Instagram 

Ko je Noemi Boči?

Iako se lako da pomisliti da je u pitanju nepoznata devojka, zapravo je Noemi odranije i te kako bila tema italijanskih medija. Uglavnom se kretala u visokom krugovima društva, a diplomirala je biznis i bankarstvo na privatnom univerzitetu u Rimu.

Noemi Boči bila je u braku sa vlasnikom niželigaškog kluba Tivoli.
Instagram 

Inače, ova zgodna plavuša bila je udata za Marija Kaučija, vlasnika niželigaškog kluba Tivoli, sa kojim ima i dvoje dece, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Noemi Boči ljubavnica je slavnog fudbalera Frančeska Totija

Toti nije jedini neveran

Iako su italijanski mediji preneli da je voditeljka Ilari neutešna zbog situacije, mnogi su iskoristili priliku da podsete javnost i na njeno navodno neverstvo sa neimenovanim italijanskim biznismenom. Međutim, ona je to svojevremeno demantovala. 

Inače, voditeljka je ta koja je prva objavila vesti o razvodu.

"Posle 20 zajedničkih godina i troje divne dece, moj brak sa Frančeskom je završen. Proces razdvajanja će ostati privatna stvar i neću davati nikakve izjave nadalje. Pozivam sve da ne veruju spekulacijama i da pre svega poštuju privatnost moje porodice".

Frančesko Toti i Ilari Blazi navodno su oboje bili neverni.
Marco Iacobucci / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

O svemu se oglasio i 45-godišnji fudbaler: "Pokušao sam prevaziđem krizu u svom braku, ali danas shvatam da je izbor da se razdvojimo, iako bolan, neizbežan. Sve što sam rekao i uradio poslednjih meseci bilo je da bih zaštitio našu decu, koja će uvek biti na prvom mestu u mom životu. Nastaviću da budem blizak sa Ilari dok podižemo našu divnu decu, uvek ću je poštovati. Verujem u poštovanje naše privatnosti, zbog spokojstva naše dece".

Dramatični razlaz dolazi nakon višemesečnih glasina oko ovog para, a oni su u februaru demantovali navode o tome da su na ivici razvoda. Mediji su pisali da je Ilari flertovala sa svojim kolegom i glumcem Lukom Marinelijem, a kada je Toti to saznao ne samo da mu se nije dopalo, već je uzvratio istom merom.

ilari Blasi i Frančesko Toti već su imali krize u braku.
Instagram 

Podsetimo, Toti je proveo čitavu 25-godišnju karijeru igrajući za Romu, zbog čega uživa kultni status u italijanskoj prestonici. U Romi je postigao 250 golova, a rekored je ne samo po broju golova, već i po broju nastupa za klub.

Blazi, manekenka i voditeljka, poznata je i kao "kraljica Rima"; što je pandan nadimku njenog supruga "kralj Rima", a tokom karijere se takmičila i za mis Italije, a vodila je i brojne rijaliti formate.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!