Vest da je Stiv Barton ostavio svoju trudnu suprugu nakon 23 godine braka odjeknula je poput bombe u Holivudu, a onda je usledio još jedan šok kada je zvezda hit serije "General Hospital" otkrila da dete nije njegovo.

On je tada pojedinosti prevare otkrio na svom Instagramu uz reči:

"Želim nešto da raščistim. Šeri i ja smo se razišli. Nedavno je objavila da čeka svoje 4. dete koje nije moje. I dalje ćemo odgajati naše troje prelepe dece", napisao je Stiv u svojoj objavi i zamolio za privatnost.

Međutim, to nije ni izbliza bio kraj drame. Sada, skoro dva meseca nakon što se saznalo za aferu, procurili su i bizarni detalji koji su do toga doveli, a glumca su dočekali novi problemi.

Stiv Barton rastaje se od žene nakon 23 godine.
Instagram 

Naime, sada se saznalo da je Barton dobio otkaz u seriji koja ga je proslavila i koja mu je bila glavni izvor prihoda već 25 godina, a razlog je to što nije želeo da poštuje nova pravila ponašanja na setu.

Stiv Barton otkrio je da nije otac deteta koje nosi njegova supruga.
BT/ADM/Capital Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Barton je počeo još 1991. u ovoj seriji, potom je ostavio 2012. da bi se vratio 2017. i ostao sve do novembra prošle godine. Naime, on je odbio da nosi masku, ali i da se vakciniše što je bilo veliko no-no, zbog čega su ga čelnici odstranili iz ostvarenja.

People prenosi da je otkaz u odlično plaćenom projektu dodatno zakomplikovao njegov odnos s ženom, i da su se zbog toga rastali. Navodno je glumac rekao Šeril da je vreme da i ona "privređuje" što se njoj nije dopalo, te je sve češće odlazila od kuće. Nju su nakon ovih vesti napali su da je "sponzoruša", te da je sa Bartonom bila samo zbog novca.

Na sve to, čini se da Bartona niko ne želi da angažuje, dok se Šeril, čije fotografije možete videti u galeriji u nastavku, još uvek nije oglašavala povodom glasina, niti se zna ko je otac njenog četvrtog deteta.

Instagram Šeri Gastin čeka dete sa drugim muškarcem iako je još uvek u zakonskom braku sa suprugom, inače holivudskim glumcem Stivom Bartonom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!