Kada se saznalo da se razvode "kralj i kraljica Rima", Frančesko Toti i Ilari Blazi, malo je reći da su mnogi bili iznenađeni. Iako je njihov brak često nailazio na prepreke, činilo se da su ih svaki put uspešno prevazilazili, sve do sada kada se saznalo da je slavni fudbaler u vezi sa "cvećarkom" Noemi Boči, koja je strastveni navijač Rome.

Prevara je očigledno bila kap koja je prelila čašu, i zbog čega su supružnici rešili da stave tačku na brak u kojem su dobili i troje dece - sina Kristijana (17) i ćerke Šanel (15) i Izabel (6). 

Frančesko Toti se razvodi od žene sa kojom je dobio troje dece.
Marco Iacobucci / ipa-agency.net / IPA / Profimedia 

Inače, Noemi Boči je i ranije bila poznata široj javnosti jer je bila u braku sa Maurijem Kaučijem, vlasnikom niželigaškog kluba Tivoli. Sa njim je dobila i dvoje dece, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku.

Instagram Noemi Boči ljubavnica je slavnog fudbalera Frančeska Totija

Kada su se pojavile informacije da je upravo sa Noemi Frančesko varao suprugu, tamnošnji mediji preneli su da je Ilari neutešna. Međutim, mnogi tvrde da joj je njegova prevara došla kao "kec na deset" kako bi prikrila sopstveno neverstvo. 

Tako su mnogi iskoristili priliku da podsete javnost i na njeno navodno neverstvo sa neimenovanim italijanskim biznismenom. Međutim, ona je to svojevremeno demantovala. 

Ilari Blazi je takođe bila neverna.
Instagram 

Dramatični razlaz dolazi nakon višemesečnih glasina oko ovog para, a oni su u februaru demantovali navode o tome da su na ivici razvoda.

Ilari Blazi je više puta bila na meti kritika zbog neverstava.
Instagram 

Mediji su pisali da je Ilari flertovala sa svojim kolegom i glumcem Lukom Marinelijem, a kada je Toti to saznao ne samo da mu se nije dopalo, već je uzvratio istom merom.

No, nedavno je magazin "Chi" objavio da je do prvih problema i kraha braka došlo mnogo pre ove afere, te da je zapravo Ilari ta koja dovela do munjevitog razdvajanja. Naime, voditeljka je često boravila u Milanu zbog posla, čak 15 dana svakog meseca, a tamo je otpočela i intimno poznanstvo sa jednim fitnes trenerom.

Navodno je Toti pronašao poruke koje je razmenjivala sa zgodnim trenerom, a ovo je za par bio početak kraja. "Chi" tvrdi da je reč o treneru Kristijanu Jovinu, bivšem partneru dve ultra poznate italijanske influenserke Zoe Kristofoli i Đulije de Lelis, kao i da poznanstvo između Ilari i njega seže godinu i po dana unazad.

Magazin "Il Corriere della Sera" piše da je fudbaler pronašao kompromitujuće poruke koji su mu pomogle da sastave deliće slagalice koja ga je dugo mučila.

"To je trenutak kada je on postao svestan, razumeo mnoge stvari", piše "Il Corriere della Sera".

Totijeva veza sa gore pomenutom Noemi Boke došla je tek par nedelja nakon ove izdaje. Inače, slavni 45-godišnjak i lepa Noemi nedavno su viđeni na zajedničkom odmoru na italijanskoj obali, a spekuliše se i da par čeka prvo zajedničko dete.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!