Rafael van der Vart i Silvi Meis svojevremno su bili poznati kao najpopularniji it par fudbala, odnosno "novi holandski Bekamovi". Svet ih je obožavao, a slavni fudbaler Ajaksa koji je odigrao preko 140 mečeva i zabio preko 50 golova svojoj karijeri osim što je bio jedan od najcenjenijih sportista, bio je poznat i kao veran i posvećen suprug, koji je za ženu svog života spreman sve da uradi sve do jednog nemilog događaja.

Te 2013. godine, napravio je najveću grešku u životu. Novogodišnja noć, kada se čekala ta pomenuta 2013. godina, Rafael van der Vart i Silvi su izgledali srećno, delili su slike na društvenim mrežama i slavili, da bi se sledećeg dana pojavile vesti da ju je fudbaler udarao naočigled svih.

Iako se javno pokajao zbog svega, javnost mu to nije oprostila, čak i kada se saznalo šta se izdešavalo pre toga.

Naime, nije tajna da je za lepu Silvi bio spreman i zvezde sa neba da skine. Tako je, primer radi, u jednom trenutku svoju karijeru stavio na "hold" kada se razbolela. Fudbaler je bio njena snaga kada je otkrila da ima rak dojke, i sve je ostavio po strani da bi na što bolji način brinuo o njoj.

Ali, samo godinu dana nakon što se izborila za život i pobedila karcinom, fudbaler je otkrio da ga supruga vara s pilotom. To je kasnije i priznala javno, upravo na pomenutoj zabavi, nakon što je Rafael otkrio prevaru, a onda ju je u naletu besa udario, što apsolutno nije nikakvo opravdanje.

Brak im se raspao, a Silvi nije dugo tugovala. Malo nakon kraha braka u kojem je dobila sina Danijela, našla je utehu kraj Čarbela Aouada, imućnog biznismena iz Dubaija za kojeg se i verila, ali to je potrajalo samo par meseci.

Skrasila se tek 2019. kada je upoznala nemačkog umetnika Niklasa Kastela u kojeg je zaljubljena do ušiju. Oni su nedavno uslikani na plaži u Majamiju gde su odmarali sa prijateljima, a lepa Silvi bila je zanosna kao i uvek, dok osmeh sa lica nije skidala.

Silvi Meis sa novim mužem uživa u Majamiju.
VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kada je reč o Rafaelu, on je samovao neko vreme, da bi 2016. upolovio u vezu sa lepom odbojkašicom Estavanom Polman.

Estevana Polman i Rafael van der Vart su u srećnoj vezi.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!