Hrvatska reprezentacija plasirala se u četvrtfinale na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a iako su reprezentativci glavna tema medija, veliku pažnju privlače i njihove lepše polovine, a pogotovo supruga "uzdanice" Čelsija - Matea Kovačića.

On je godinama u skladnom braku sa lepom Izabel Kovačić koja je proglašena je za najlepšu ženu hrvatskih reprezentativaca u Kataru, a britanska javnost posebno joj je naklonjena od kako njen suprug igra za Čelsi. U jednom trenutku, kada je nosila kovrdžavu kosu, često su je poredili i sa Šakirom.

Međutim, Izabel nije samo još jedno lepo lice i supruga uspešnog fudbalera. Ona je uspešna manekenka, ali i dizajnerka koja se bavi održivom modom, a jedan pogled na njen Instagram dovoljno je da vidite zbog čega drži titulu modnog maga

Inače, osim što ova lepotica prati supruga u stopu, te ga trenutno bodri u Kataru na najvažnijem takmičenju u fudbalu, pronašla je i vreme i da poseti reviju modne kuće "Elie Saab".

Nikako ne zapostavlja ni svoju karijeru preduzetnice, te zajedno sa sestrom Ivanom vodi proizvodnju opreme za bebe od ekoloških materijala.

Međutim, sve je očarala svojim zanosnim stasom i istančanim modnim ukusom. Često na mrežama, gde je prati skoro pola miliona ljudi, deli detalje iz privatnog života, ali i savršene stajlinge za sve prilike, te je inspiracija mnogim damama koje obožavaju njen profil gde često pronalaze i inspiraciju, u šta se možete uveriti i sami ukoliko pogledajte još neke njene fotografije u galeriji u nastavku:

Instagram Izabel Kovačić proglašena je za najlepšu ženu fudbalera.

Kako su se Izabela i Mateo zavoleli?

Podsetimo, par je na ludi kamen stao 2017, i to nakon sedam godina veze. Njihova ljubavna priča jedna je od onih koje okupiraju pažnju regiona jer su oboje mladi, lepi, uspešni i na koncu svega veoma, veoma bogati. No, njihova romansa započela je pre svega toga - u crkvi dok su oboje bili još tinejdžeri.

Naime, Mateo je bio dečak koji je pomagao svešteniku tokom mise, a Izabel je pevala u horu, pa su susreti svake nedelje na misama bili neizbežni. Na kraju, njihovo poznanstvo pretvorilo se u ljubav koja traje i dan danas, a kruna njihove ljubavi je sin Ivan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!