Olivije Žiru, pobrinuo se da na ovom Svetskom prvenstvu u Kataru bude jedan od onih fudbalera čija je zvezda sijala najblistavije. Izvanredna igra donela mu je samo pohvale, a gol koji je dao još u duelu sa Poljskom bio mu je 52. u karijeri, što nije mala brojka. 

Olivijeu je to donelo i titulu najboljeg strelca u istoriji francuske reprezentacije, čime je prestigao Tijerija Henrija

"Osećam se odlično, moj dečački san se upravo ostvario. Još je lepše što sam dostigao taj rekord na velikom takmičenju kao što je Svetsko prvenstvo. Moja opsesija je da idem još dalje, da nastavim da dajem golove. Ponosan sam, velika je stvar biti najbolji strelac svoje zemlje, ali najvažnije je da smo prošli dalje. Želimo da ponovimo uspeh iz 2018. godine, atmosfera u svlačionici je odlična. Mi smo grupa sjajnih prijatelja i znamo da možemo da idemo do kraja", rekao je Žiru posle odlične utakmice.

Ipak, iako Olivije privlači pažnju svojim fudbalskim umećem, javnost je veoma često intrigirao i privatnim životom. On je od 2011. u braku sa Amerikankom Dženifer Žiru, sa kojom je dobio četvoro dece, i za koju tvrdi da je zaslužna za njegov uspeh. 

Fudbaler je uvek isticao koliko mu je njena podrška bitna, i govorio da nikada ne bi imao takvu karijeru da supruga nije uz njega, a ona je poznata po tome što njihovu intimu čuva od svih, te na društvenim mrežama tek s vremena na vreme nešto objavi. 

Ona je inače i pokazala da je zarad ljubavi spremna na sve, pa čak i da oprosti preljubu. Naime, njihov brak se 2014. godine suočio sa ozbiljnom krizom kada je Žiro priznao da je imao aferu sa manekenkom Selijom Kej. 

"Izvinjavam se svojoj supruzi, porodici, svima u klubu, mojim saigračima i navijačima Arsenala. Sada moram da se borim za svoju porodicu i klub. Moram da ih zamolim da mi oproste. Ništa drugo u ovom trenutku nije važno", objavio je fudbaler tada na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je Olivije isprva negirao da je doveo Seliju u svoju sobu u hotelu Four Seasons u istočnom Londonu, a sve se odigralo noć pre nego što je Arsenal pobedio Kristal Palas.

Njegov trener Arsen Venger bio je umešan u celu priču jer se afera odigrala neposredno pre važne utakmice, te su i fudbaler i njegov klub kaznjeni sa više od 200.000 funti.

Uprkos demantovanju da je sa manekenkom imao išta, Selija je potom objavila fotografiju fudbalera u donjem vešu čime je potvrdila da je ipak bila u njegovoj hotelskoj sobi.

Inače, svi su upamtili i reakciju Dženifer u trenutku kad je afera otkrivena, odnosno izostanak iste. Ona se zapravo uopšte nije oglašavala po pitanju toga, a očigledno je da je oprostila suprugu.

Zanimljivo je da je Dženifer bila u centru pažnje pre nekoliko godina kada je proglašena za glavnog krivca jer Olivije nije prešao iz Arsenala u Everton. Naime, njoj nije odgovaralo da se preseli u drugo mesto. Navodno je zbog toga i rođenja njihovog trećeg deteta, fudbaler odbio ponudu nemačkog kluba Dortmund. Međutim, kasnije je odlučio da igra za Milan.

Šuškalo se i da je to cena koju Olivije mora da plati jer joj je bio neveran, te da mu zapravo nikad nije do kraja oprostila, zbog čega ga drži "na uzici".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!