Fudbaler Mauro Ikardi i njegova supruga Vanda Nara danas imaju jedan od najskladnijih brakova na javnoj sceni, ali dobro je poznato da je njihova priča započela kao afera koja je i te kako punila stupce tabloida. Danas doduše pažnju privlače zbog skandaloznih cifara mesečnih troškova kakve nije imala ni sama kraljica Elizabeta. 

Vanda Nara i Mauro Ikardi danas su u srećnom braku.
Instagram 

Za njih ekonomska kriza, inflacija i receija ne postoje, a Ikardi svojoj supruzi ispunjava sve želje i hirove. 

"Navikli su se na standard života u kojem Vanda troši između 400.000 i 500.000 evra mesečno. Ovaj novac ide za troškove kuće u Milanu, internacionalne škole za njihovu decu i drugo", izjavio je argentinski novinar Augusto Tartufoli. Navodno je Ikardi spreman da svojoj supruzi plaća sve što ona poželi, a veliki deo njihovog budžeta odlazi upravo na njene modne dodatke, putovanja i luksuzan život kojim se hvali na društvenim mrežama.

Inače, Ikardi je nakon prelaska iz Intera u PSG "pozajmljen" Galatasarayu te mu je godišnja plata naglo pala sa 10 na 6 miliona evra, no to njega i Vandu nije sprečilo da nastave da troše kako su navikli, a da li će im se sve to dugoročno obiti o glavu tek treba videti.

Iako nije poznato da li par ima i neke druge izvore prihoda, jedno je sigurno – javnost i mediji ih se ne mogu zasititi. Kao što znamo, njihova je ljubavna veza započela skandaloznom aferom, a od tada su se venčali i dobili zajedničku decu.

Podsetimo, Vanda je lepotica koja je svojevremeno bila udata za fudbalera Maksija Lopeza, a onda ga je varala sa njegovim bivšim najboljim prijateljem Ikardijem - i ostavila ga zbog njega.

Naime, plavokosa lepotica izdašnih grudi Vanda udala se za Lopeza 2008. godine, ali se posle pet godina braka sve raspalo. Otkrila se njena strastvena afera sa Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Ikardijem, koji je mesecima ljubio Vandu iza leđa svog prijatelja.

Vanda Nara varala je muža sa njegovim najboljim drugom.
Instagram 

Razvoj te skandalozne priče bio je jednostavan - Ikardi i Lopez su bili veliki prijatelji dok se u njihov odnos nije uplela seksi Vanda. Nakon što tadašnja gospođa Lopez nije mogla da odoli požudi pa se prepustila Ikardijevim zagrljajima, Lopez je sve saznao i došlo je do brzog i gorkog razvoda.

Vanda je od gospođe Lopez postala gospođa Ikardi, a pisalo se kako je varala i njega, ali te tvrdnje nisu dokazane, a oni su i dalje srećni i imaju dvoje dece, a još fotografija zanosne lepotice pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Pogledajte kako izgleda Vanda Nara, lepotica koja je rasturila brak sa najboljim drugom svog muža.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!