Mnogo pre nego što je Kristijano Ronaldo postao svetska zvezda, jedan drugi Ronaldo je "harao" i bio glavna tema medija. Doduše, jedan od najboljih fudbalera svih vremena danas izgleda poptuno neprepoznatljivo, čemu je doprineo buran život, ali i povrede i bolest koje su mu i prekinule karijeru. 

Naime, Ronaldo Nazario de Lima danas izgleda kao da ima mnogo više od 45 godina. Njega su paparaci nedavno uslikali na odmoru sa devojkom, a Brazilac je uživao u provodu, ne mareći za višak kilograma koji je nabacio.

Ronaldo danss izgleda neprepoznatljivo.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Smatra se da je kilaža posledica problema sa štitnom žlezdom, međutim, čini se da njegov izgled ni najmanje ne smeta 13 godina mlađoj manekenki Selini Loks sa kojom je već duže vreme.

Seslina loks i dalje je ludo zaljubljena u Ronalda.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lepotica je sve vreme bila nasmejana kraj svog dečka i dobro su se zabavljali uprkos radoznalim pogledima. Inače, par je vezu otpočeo još 2015. godine. Velika su podrška jedno drugome, a pre veze sa plavokosom lepoticom, fudbaler je imao tri braka. 

Instagram Ronaldo uživa kraj manekenke Seline koja je od njega mlađa 13 godina.

Selina je u sjajnim odnosima sa njegovom decom, što se da primetiti i po njenom Instagramu. Ipak, njih dvoje nemaju zajedničke dece jer se on podvrgao vazektomiji pre odnosa sa njom.

Ipak, čini se da to njoj ne smeta, te da joj za sada ovakva veza odgovara. Isto se može reći i za Ronalda koji ne krije koliko mu prija ljubav sa lepom manekenkom.

Doduše, nije tajna da je pre nje vodio veoma buran život, i veoma često bio u centru skandala ponajviše zbog razvratnog života. 

Jednom prilikom je i sam priznao da je imao afere sa prostitutkama koje su htele da ga opljačkaju, te da je zbog toga prolio suze.

"Puno sam plakao. To je neverovatna sramota i veliko razočaranje. Bila je to ogromna greška u mom privatnom životu. To je bila najgora odluka u mom životu", rekao je on u jednom intervjuu. No, sada se čini da se veliki buntovnik konačno smirio kraj Seline, a još njenih fotografija pogledajte u nastavku teksta.

Instagram Selina Loks ludo je zaljubljena u Ronalda, nekada jednog od najboljih i najslavnijih fudbalera sveta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!