Činilo se da je pred 20-godišnjim Mejsonom Grinvudom više nego blistava fudbalska karijera.

Imao je sve: unosan ugovor sa Mančester Junajtedom, popularnost na mrežama i atraktivnu devojku koju je obožavao, ili se barem tako činilo.

Međutim, iza maske "idealnog para" krila se zastrašujuća istina. Mejson je bio zapravo sve samo ne slatki, dobroćudni mladić prepun ljubavi. Raskrinkala ga je njegova devojka Harijet Robson kada je na društvenim mrežama objavila jeziv snimak na kom je u modricama, podlivima, krvavog nosa.

Harijet Robson raskrinkala je fudbalera Mejsona Grinvuda i optužila ga za zlostavljanje.
pritnscreen/instagram 

"Za sve one koji su se pitali šta mi Mejson Grinvud zapravo radi", započela je, a potom su usledile fotografije koje lede krv u žilama, kao i zvučni zapis sa najstrašnijim pretnjama.

"Harijet, raširi noge. Digni je*ene noge u vazduh", kaže muški glas na početku na šta je ona odgovorila:

"Ne želim da imamo seks", a on joj je besno odbrusio: "Ne zanima me što ti želiš, ti jedna mala dro*o. Začepi, čuješ li me? Odgurni me još jednom, a onda gledaj šta će ti se dogoditi", čuje se u glasovnoj poruci.

Danas je britanska policija objavila da je uhapsila mladog muškarca zbog sličnih optužbi za silovanje koje su pripisane i igraču Mančester Junajteda. Ipak, mediji su saznali da je uhapšen upravo Grinvud, a fotografije policije ispred njegovog doma objavio je "Daily Mail".

Istovremeno, Mančester Junajted na svojim je stranicama objavio da Mejson neće trenirati niti igrati do daljnjeg, nakon što su protiv njega objavljene optužbe. Ovo zapravo nije prvi put da se engleski fudbaler našao u središtu skandala. Naime, 2020. godine Mejsona su izbacili iz engleske reprezentacije nakon što je u hotel, bez obzira na karantin, doveo dve islandske manekenke, a kako će se cela priča završiti ostaje da vidimo.

Harijet se u međuvremenu na društvenim mrežama oglasila kratkom porukom i zahvalila svima na podršci. Inače, ova devojka dugo je bila zaštitno lice Fashion Nove, a sa modelingom je počela još kao tinejdžerka. Sada najviše zarađuje kao influenser, a od unosnih ugovora ostvarila je čak milion dolara u poslednjih par meseci. Kako je u nekim intervjuima i sama rekla, često je na rigoroznim dijetama kako bi i dalje mogla da se bavi manekenstvom i da bi dobijala ponude velikih brendova za reklamiranje, a još njenih fotki pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija manekenke i influenserke Harijet Robson koju je prebio dečko, inače fudbaler Mančester Junajteda.

Sa Grinvudom je ušla u vezu 2019, a počela zajednički život 2020. godine. Činilo se da je sve u najboljem redu, ali mesec dana pre incidenta, par je lagano ali sigurno počeo da briše zajedničke fotografije sa mreža zbog čega su mnogi bili uvereni da je došlo do raskida, a kako su izgledali u vreme najveće sreće pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Evo kako su izgledali Harijet Robson i Mejson Grinvud u doba najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!