Nema sumnje da je u Ronaldovom životu Georgina bitna karika. Osim što je majka njegove dece, ona i organizuje njegov život kada je van terena, zbog čega je kompetentna da priča o mnogo čemu vezanom za fudbalera, međutim, da nekad se i ona malo "zanese".

Georgina Rodrigez brine o Ronaldu.
Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako drugačije da protumačimo viralni intervju koji je nasmejao ljude upravo zbog reakcije Ronalda na reči njegove verenice. Naime, fudbaler je pokrenuo još jedan biznis vezan sa proizvodnju i prodaju alkalne mineralne vode pod nazivom Ursu, a prilikom druženja sa novinarima odigrala se scena o kojoj ne prestaje da se priča. 

Ronaldo je napravi očudnu facu kada je čuo šta Georgina priča.
printscreen/twitter 

Fudbaler je mirno stajao pored Georgine i slušao je šta govori, a onda mu se u jednom trenutku izraz lica potpuno promenio. Zakolutao je očima, gotovo u šoku od onoga što je čuo. 

Špekuliše se da je Ronaldo ostao iznenađen Georgininim odgovorom na pitanje da li bi se udala za višestrukog osvajača Zlatne lopte.

"Naravno", glasio je Georginin odgovor, što nije ništa novo, ako se uzme u obzir da se o tome godinama priča, ali pojedinci su mišljenja da je Ronaldo bio iznenađen zašto je ona uopšte išta odgovarala na tu temu.

Nakon što je snimak postao viralan, Georgina je brže-bolje pokušala da se "opere" i okačila zajedničku fotografiju promovišući njihov novi proizvod, ali uzalud. 

Kriza u vezi

Inače, već neko vreme kruže priče da im je odnos u krizi, ali se Georgina oglasila demantujući natpise. Navodno se Ronaldu nimalo nije dopalo njeno ponašanje prilikom snimanja nastavka dokumentarca za Netflix jer je fokusiranija na sebe nego na porodicu, a ne dopadadaju mu se ni neku drugi postupci od kako su u Saudijskoj Arabiji. 

Priča se i da su Ronaldova majka i sestra te koje ne žele da daju "zeleno svetlo" za venčanje para, iako Georgina na sve načine pokušava da privoli fudbalera da stanu pred oltar. A da li će joj to poći za rukom, ostaje da vidimo. 

Bonus video:

SNIMAK KOJI JE POGLEDALO NEKOLIKO MILIONA LJUDI, A KLIKNUĆETE I VI: Georgina navukla peraja i zaronila... (VIDEO) Instagram/georginagio

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!