Godinu koja je iza nas neki domaći parovi pamtiće i po tome što su se konačno zaveštali na večnu ljubav. Mi im od srca želimo da njihova ljubav traje zauvek, a u nastavku pogledajte ko je to sve rekao sudbonosno "da" i kako su izgledala njihova venčanja.

Sofija Rajović

Jedna od naših najlepših glumica udala se u strogoj tajnosti. 

Svog supruga ne esponira u javnosti, a zbog ljubavi se preselila u Kanadu.

Sofija Rajović udala se u javnosti.
Instagram 

Petar Grašo i Hana Huljić

PEtar Grašo oženio je svoju mlađu izabranicu.
Mondo/ Jadran Babić 

Ovo venčanje dugo je bilo glavna tema javnosti ponajviše jer je pevač u vezi sa 14 godina mlađom devojkom koja je ćerka njegovog kolege Tončija Huljića. 

O venčanju PEtra Graša pričalo se mesecima.
Mondo/ Jadran Babić 

Petar Grašo (45) zavetovao se svojoj izabranici Hani Huljić (31) u crkvi Svetog Dominika u Splitu.

Aleksandar Atanasijević i Elica Vasileva

Aleksandar Atanasijević venčao se prošle godine.
Milan Maricic/ATAIMAGES 

Bivši dečko Sare Jo, odbojkaš Aleksandar Atanasijevića venčao se sa odbojkašicom, inače bugarskom  reprezentativkom Elicom Vasilevom.

Aleksa Balašević i Nikolina

Godinu dana nakon smrti svog oca, legendarnog pevača Đorđa Balaševića, njegov sin Aleksa Balašević se na večnu ljubav zakleo svojoj izabranici Nikolini zakleo u Hramu Svetog Save. Čin venčanja obavio je patrijarh srpski Porfirije.

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Katarina Grujić udala se u kripti Svetog Save
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Lepa pevačica i poznati fudbaler mogu da se pohvale jednim od najspektakularnijih venčanja.

Katarina Grujić imala je spektakularno venčanje.
Instagram 

Oni su se zavetovali na večnu ljubav u kripti Hrama Svetog Save, a nakon toga su nastavili slavlje za 500 zvanica.

Ana Dabović i Ilija Mustur

Ana Dabović udala se prošle godine.
Instagram 

Još jedno venčanje među sportistima bilo je njihovo. Košarkašica Ana Dabović ove godine je rekla "da" vaterpolisti Iliji Musturu u njihovom rodnom Herceg Novom.

Nina Seničar i Džej Elis

Venčanje manekenke i voditeljkle Nine Seničar i glumca Džeja Elisa ne samo da se našlo na stranicama magazina Vogue, već je proglašeno i za jedno od najlepših u 2022. godini i to na svetskom nivou.

Miroslav Raduljica i Tamara Ignjić

Poznati košarkaš jedan je od onih koji je venčanje obavio daleko od očiju javnosti. On se zavetovao na ljubav višegodišnjoj devojci Tamari Ignjić u manastiru Jovanje.

Bane Trifunović i Tihana Lazović

Poznati glumac Branislav Bane Trifunović i hrvatska glumica Tihana Lazović odlučili su da se venčaju i svojom odlukom iznenadili ne samo prijatelje, već i porodicu.

Ivan Zablaćanski i Jelena Puzić

Još jedno "glumačko" venčanje organizovali su sin Milenka Zablaćanskog Ivan i Jelena Puzić krajem avgusta, a njihova svadba je privukla dosta pažnje.

Anja Mit i Ognjen Vesić 

Anja Mit udala se za svog izabranika 2022.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Jedna od naših najlepših žena u svetu glume Anja Mit udala se za svog izabranika Ognjena Vesića. Lepa glumica zaklela se na večnu ljubav u crkvi Svete Trojice u Zemunu.

Mina Sovtić i Luka

Mina Sovtić nedavno se udala.
kurir 

Glumica i ćerka Anice Dobre, Mina Sovtić i njen izabranik Luka venčali su se u tajnosti, a nedavno organizovali i svadbenu proslavu i zaokružili priču crkvenim venčanjem.

Đorđe Đoković i Saška Veselinov

Saška Veselinov udala se za Đorđa Đokokovića.
Kurir/ Nenad Kostić 

Ovo je možda i jedno od najraskošnijih venčanja na listi, a priča se da su uspeli da zasene čak i svadbu Dženifer Lopez koja je takođe ove godine izgovorila sudbonosno "da".

Saška Veselinov i Đorđe Đoković napravili su trodnevno slavlje.
Instagram 

Brat Novaka Đokovića Đorđe i njegova izabranica dizajnerka Saška Veselinov venčali su se u septembru u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom su se uputili u Crnu Goru gde je upriličeno trodnevno slavlje.

Saška Veselinov imala je jedno od najraskošnjih venčanja.
Instagram 

Miloš Timotijević i Tijana Simić

Miloš Timotijević se ponovo oženio.
Instagram 

Na listi je naravno i iznenađenje godine. Naime, nedavno je kao bomba odjeknula vest da se proslavljeni glumac Miš Timotijević oženio po drugi put, što ne bi bilo ništa čudno da se od javnosti nije krilo da se uopšte i razveo, a da je malo pre toga o svojoj sada bivšoj ženi pričao u superlativu. 

On je nedavno oženio novu devojku Tijanu Simić.

Nikola Rađen i Milica Ristić 

Nikola Rađen nedavno se ponovo oženio.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Poslednje u nizu venčanja koja su obeležila prošlu godinu bilo je slavlje bivšeg vaterpoliste Nikole Rađena i pevačice Milice Ristić. Oni su se venčali u crkvi pre mesec dana, ali su pre nekoliko dana obavili i čin građanskog venčanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!