Brak Miloša Timotijevića dugo je važio za jedan od najstabilnjih na domaćoj sceni. Glumac je sa mnogo ljubavi pričao o svojoj, sada već bivšoj supruzi Dunji Galić, istivao da je ona zaslužna što danas ima tako uspešnu karijeru. 

- Moja karijera krenulaje uzlaznom putanjom kada sam upoznao suprugu - bio je iskren Timotijević govoreći jednom priklikom za beogradske medije.

Zato je informacija da se Miloš ne samo razveo, već i ponovo oženio, mnogima došla kao grom iz vedra neba. Nije poznato kada je usledio raskid jer je Miloš sve do skoro spominjao bivšu suprugu, ali je izgleda nova ljubav ipak bila jača od 13-godišnjeg braka. 

Glumac je šuškanja potvrdio i na Instagramu, gde je objavio fotografiju sa burmom uz opis "Zauzet". Inače, njegova nova izabranica Tatjana dolazi iz Portugala, a njih dvoje su stali na "ludi kamen" nakon samo 40 dana veze. 

U međuvremenu se na mrežama pojavila i jedna fotografija sa svadbenog veselja, te je javnost mogla da vidi kako njegova nova supruga izgleda.

Mlada je za ovu priliku odabrala elegantnu venčanicu uz telo, dok je Timotijević blistao u jednostavnom odelu.

Interesantno je da su Timotijevića relativno skoro povezivali i sa Milicom Pavlović sa kojom je igrao u seriji "Pevačica", ali uprkos komplimentima da "dobro pristaju jedno drugome", njih dvoje vezuje samo iskreno i duboko prijateljstvo.

Miloša Timotijevića povezivali su sa Milicom pavlović.
printscreeen/youtube 

Kada je reč o Timotijeviću, on nije želeo da komentariše svoj privatni i ljubavni život, te je javnost uskraćena za više informacija o njegovoj novoj izabranici, a još kadrova sa svadbe pogledajte na tvitovima u nastavku:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!