Juče popodne na jednom vojvođanskom salašu održano je venčanje glumca Baneta Trifunovića i glumice Tihane Lazović.

Par je naprasno i potpuno neočekivano doneo odluku da održe i svadbenu ceremoniju venčanja, budući da pre samo par dana to niko nije ni naslućivao.

Zajedno sa porodicom, prijateljima i kolegama veselili su se na poznatom salašu u blizini Novog Sada, a celokupnoj tradicionalnom ambijentu restorana Tihana je dala novi vajb.

Naime, Tihana je ponela kratku venčanicu i tako uspela da istakne vitke noge.

Puf rukavi sa detaljima čipke, koji su prisutni i na rubovima haljine su pored dugog šlepa osvojili sve ljubiteljke maksimilizma i ekscentričnijeg modnog stila.

 Na punđi joj je bio pričvršćen veo, a kako bi upotpunila svoj unikatan svadbeni stajling, glumica je odabrala pink cipele što je bio više nego neočekivan, ali svakako hrabar potez.

Pored otkačenog stajlinga mlade, mladoženja Branislav Trifunović zablistao u crnom smokingu.

Prvi snimak Baneta i Tihane Instagram

Podsetimo, oni su se upoznali na snimanju serije "Tajkun", a venčanje Baneta Trifunovića i Tihane Lazović kruna je njihove dvogodišnje veze, a više njihovih fotografija pogledajte u nastavku:

Instagram, ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia Glumački par staje na ludi kamen

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!