Popularni domaći glumac Bane Trifunović već tri godine je u vezi sa hrvatskom glumicom Tihanom Lazović koju je odvesti pred oltar.

Kako je poznati par otkrio, Bane i Tihana uskoro planiraju da se venčaju, a glumica koja je privukla pažnju medija rođena je u Zadru 1990. godine. Naša publika imala je priliku da je gleda u seriji  domaćoj "Tajkun", ali i u popularnoj seriji "Novine" koja se emituje na streaming platformi Netflix, a glumila je i u velikom broju pozorišnih predstava.

Tihana je završila Akademiju drmaskih umetnosti u Zagrebu, a trenutno je veoma popualrna i angažovana. Glumica živi na relaciji Zagreb-Beograd, a jednom prilikom Bane je otkrio da se ljubav između njega i Tihane desila sasvim spontano.

"Ni danas nemam odgovor na pitanje šta mi se desilo te noći. Ne znam šta me je nateralo da dođem u taj kafić, ko me je oteo i odveo tamo, pošto sam pre toga bio na koncertu mog prijatelja Marčela u ‘Božidarcu’ i trebalo je da sa njim idem dalje.

Ali otišao sam, i to sam, što inače nikada ne radim. I ostao. Valjda je postojao dobar razlog zbog čega se sve dogodilo baš tako", rekao je Trifunović jednom prilikom.

Lepa glumica privukla je pažnju svetskih medija na 78. vilmskom festivalu u Veneciji gde je promovisala film "Paunov raj".

Tada se njena odevna kombinacija potpuno razlikovala u moru glamuroznih toaleta - blistala u ženstvenom odelu koje najpre stavljao akcenat na ružičasti efektni sako sa golim leđima, koje niko nije očekivao. 

tihana prošle godina na festivalu u veneciji
ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia 

Njen savršen autfit naišao je na pohvale i od modnih stručnjaka, te se našla na listi nabolje odevenih dama na crvenom tepihu filmskog festivala, po oceni italijanskog "Vogue".

Instagram, ALFONSO CATALANO / SGP / Profimedia Glumački par staje na ludi kamen

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!