Daniela Rajić udala se za NBA košarkaša Pola Dordža. Poznata Srpkinja podelila je na instagramu niz fotografija i klipova i na taj način otkrila da je stupila u brak sa NBA zvezdom.

Inače, mediji su njenu vezu sa Polom pratili godinama unazad, jer su se za njih vezali brojni skandali.

Ko je Daniela Rajić?

Danijela se rodila se 12. novembra 1990. godine u Kvinsu, u Njujorku. Svojevremeno je radila kao go-go igračica na Floridi, a Pola Džordža upoznali su se u Majamiju.

Par je od 2015. godine u vezi, a kroz sve ove godine srpska Kim Kardašijan, kako su prozvali Rajićevu i poznati košarakaš, prošli su kroz veoma turbulentan period.

Srpkinja Daniela Rajić udala se dana za NBA košarkaša Pola Džordža.
Instagram 

Danela je sa košarkašem ostala u drugom stanju, a budući da je negirao da otac deteta, ona ga je tužila sudu.

Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj malene devojčice.

Instagram Danijela Rajić udala se za NBA košrkaša Pola Dordža

Tužba pa pomirenje

Kako pišu mediji, usledila je nova Danielina tužba, i to zbog navodne priče da joj je košarkaš nudio milion dolara da pobaci. Ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je tako i on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici.

Nakon suđenja, Danela i košarkaš su ipak našli zajednički jezik i nastavili su svoju vezu. U međuvremenu, njih dvoje su dobili i drugu ćerku koja je dobila ime Nataša.

Daniela i Pol su zajedno od 2015 godine
Instagram 

Pol Džordž je ludo zaljubljen u Danelu, a ova atraktivna brineta crnka srpskog porekla, veoma je vezana za Srbiju i svoju decu redovno vodi u srpsku crkvu. Kako je otkrila rado sluša srpsku muziku, a navija za Partizan.

Inače, Danijela ima i svoj biznis, a zajedno sa partnerkom košakraša Patrika Patersona Sarom ima kolekciju kupaćih kostima.

Daniela ima svoju kolekciju kupaćih kostima
Instagram 

Daniela je veoma popularna na Instagramu gde je prati preko 220 hiljada ljudi, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, screenshoot/instagram Srpkinja zavela NBA zvezdu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!