Već neko vreme fanovi Pita Dejvidosona navijaju da se smuva sa Emili Ratajkovski, koja trenutno prolazi kroz razvod nakon prevare supruga. Podsetimo, kada se pojavila informacija o prevari, mnogi su bili šokirani s obzirom da je manekenka jedna od najlepših žena sveta, dok su za njenog supruga često govorili da je "ružni zavodnik", te da mu je sa njom "upala kašika u med".

Ipak, Emili je o svemu ćutala sve do nedavno kada je u intervjuu za Harper's Bazzar otkrila koliko ju je pogodilo sve kada je saznala.

emili ratajkovski je muž prevario, i zbog toga se razvodi.
Instagram 

"Trenutno osećam svaku emociju koja postoji na ovom svetu. Bes, tugu, sreću, uzbuđenje, radost... Svaki dan je drugačiji. Dobra stvar je što još uvek mogu da osećam razne stvari što je znak da ću biti u redu. Bila bih jako zabrinuta da sam potpuno otupela posle svega što sam prošla", rekla je Ratajkovski, koja, iako je nedavno uhvaćena dok razmenjuje nežnosti sa di-džejem Oraciom Raispom, tvrdi da je trenutno solo, te da nema vremena za avanture, te da joj treba vremena da se oporavi od braka koji je bio emotivno bolan za nju.

emili ratajkovski je bila u šemi sa di-džejom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

A ko je najbolji kada je u pitanju "vidanje rana"? Niko drugi do "dežurni momak Holivuda" - Pit Dejvidson. Nije tajna da je komičar zaveo sve najveće lepotice ovog vremena. Tako se na listi našla Kaja Gerber, Arijana Grande koju je verio nakon 2 nedelje veze, starija  glumica Kejt Bekinsejl, kao i Kim Kardašijan zbog koje je ižigosao svoje telo, ali i uradio nekoliko tetovaža.

pit dejvidson je zbog kim žigosao telo.
Profimedia 

"Moj ljubavni jezik, kada sam u vezi, je da se prema osobi sa kojom sam ponašam kao prema princezi. Trudim se da dajem što više. Ako ste u vezi treba da se trudite da se ta osoba oseća što posebnije", rekao je komičar jednom prilikom, što je, prema mišljenju mnogih, tačno ono što treba svakoj ženi, pogotovo ako je izašla iz neke loše veze, kao što je bio slučaj i sa Grande i sa Kardašijankom.

pit dejvidson bio je u vezi sa arijanom grande
pritnscreen/instagram 

Inače, fanovi su neko vreme nagađali da će Dejvidson krenuti na Žizel Bundšen, ali se čini da mu je ipak Ratajkovski više zapala za oko. Oni su pre nekoliko dana viđeni kako se drže za ruke, a manekenka nije skidala osmeh sa lica.

emili ratajkovski je pogodilo što ju je muž varao.
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svi su oduševljeni novim it parom Holivuda, a da li će ova veza Dejvidsona potrajati, te će uspeti da makar jednu devojku odvede do oltara, ostaje da vidimo.

pit dejvidson je viđen sa emili ratajkovski da se drži za ruke.
youtube printscreen 

d

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!