Kim Kardašijan ponovo je solo. Ona i Pit Dejvidson stavili su tačku na vezu nakon samo 9 meseci, a navodni razlog nije bio iznenađenje za javnost.

Naime, najveći problem su im bili prebukirani rasporedi, u šta nije bilo teško poverovati s obzirom da Kim samo što iz frižidera ne iskače, a i Pit ima mnogo novih projekata na kojima radi od kako je napustio SNL.

Insajderi dele da, iako par ima "mnogo ljubavi i poštovanja jedno prema drugom", otkrili su da su dinamika na daljinu i njihov zahtevni raspored "stvarno otežali održavanje veze".

Kim kardašijan raskinula je sa pitom dejvidsonom.
DPRF / StarMax / Profimedia 

Tako je Pit dobar deo leta proveo u Australiji na snimanjima, dok je Kim pored biznis obaveza fokusirana i na četvoro dece koje ima sa Kanje Vestom. Nedavno je izvor objasnio E! kako je par pokušavao na sve načine da veza na daljinu radi dok je Pete snimao u Australiji.

"Kada su razdvojeni, oni su u stalnoj komunikaciji", rekao je insajder. "Kim voli što je uvek zasmejava i zaista joj ulepšava dan kada razgovaraju", dodao je.

Međutim, izgleda da zasmejavanje nije bilo dovoljno. Zapravo, čini se da je njihov početak ljubavi bio sve samo ne lak. Kanje je ranije konstantno napadao novopečeni par, čak je i snimio pesmu u kojoj sahranjuje komičara. Poznato je i da su se javno prepucavali, sve dok Instagram nije banovao Kanjeov profil na neko vreme.

Reper je tvrdio da Pit loše utiče na njegovu decu, pa čak i optužio Kim da je loša majka. Za sve to vreme Kardašijanka se provodila sa novim, mlađim momkom koji je čak i istetovirao imena njene dece, ali i žigosao ime Kim Kardašijan na ramenu.

Međutim, dok su neki bili ubeđeni da će Kim završiti pred oltarom sa Pitom, drugi su smatrali da mu je bila poput majke, te da je upravo zahvaljujući njoj dobio otvorena vrata na nekoliko "frontova" u Holivudu, te da ga je "vukla" sa sobom gde je stigla.

Kim kardašijan je navodno otvorila vrata Holivuda Pitu Dejvidsonu.
pritntscreen/instagram 

Takođe, fanovi tvrde da tu nije bilo ni "lj" od ljubavi, te da sva ta drama koja se odvijala samo je dobrodošla Kim u prodaji proizvoda. Od momenta kada su ušli u mirnu luku navodno joj to nije odgovaralo, odnosno, nije joj više potreban te je stavila tačku na sve.

TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, youtube printscreen Kim Kardašijan uživa kraj novog dečka Pita Dejvidsona, a u galeriji pogledajte još njihovih fotografija.

Da ne govorimo o tome da su sve vreme tokom trajanja veze mnogi komentarisali da uopšte nisu par, te da nikome nije jasno šta Kim vidi u problematičnom glumcu, kao i da ga je fotošopirala kad je stigla, očigledno nezadovoljna njegovim izgledom.

Naravno, bilo je i nekih više nego komičnih reakcija na njihov raskid koje možete videti u nastavku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!