Ukoliko ste mislili da smo videli sve Fotošop katastrofe Kim Kardašijan, grdno se varate. Rijaliti zvezda i biznismenka ponovo je uspela da "obrne igricu" i potpuno zbuni fanove koji još jednom ne mogu da dođu sebi zbog krajnje bespotrebnih stvari kojima se Kardašijanka očigledno opterećuje.

Ovog puta, na udaru kritika se našla što je promenila boju kačketa svog sina Seinta na Instagramu, a razlog je - nije joj se uklapao u feed. Naime, ona je u emisiju kod Džimija Falona povela i Seinta i Psalma, a paparaco fotografije kao i jedan kadar iz emisije pokazali su da stariji dečak nosi crveni kačket. Međutim, Kim se to nije dopalo te je prvu fotografiju koju je okačila izmenila uz pomoć programa i to krajnje nevešto, te promenila nijanse na kapi i majici u braon.

Kim kardašijan fotošopirala je decu.
ROGER WONG / INSTAR Images / Profimedia 

Već na sledećoj fotki se vidi da je kačket zapravo crven. Naravno, ovo fanovima nije promaklo, a komentari su se samo ređali.

"Mora da je zamerno biti ovoliko opterećen izgledom", "Zašto joj je toliko stalo do Instagram feed-a. Ženo, opusti se i uživaj u životu", "Pusti decu na miru", "Zašto želiš deci da oduzmeš boje", "Ti se oblači kako želiš, ali to ne znači da tvoja deca moraju da nose te mrtvilo kombinacije", "Nije joj sin dovoljno lep za Insta tako, bolje je kad je bezličan kao sve njene kolekcije", samo je delić onog ašto se moglo pročitati.

Doduše, njen poslednji postupak je "mala maca" za ono što je uradila pre nekoliko meseci meseca, kada je otišla toliko daleko da je na telo Kajline naslednice Stormi fotošopirala glavu Kloine ćerke Tru.

Kim je fotošopirala Kloinu ćerku Tru.
pritnscreen/instagram 

Obožavatelji su još odmah primetili da je na fotkama nešto čudno, odnosno da deca izgledaju poput nalepnica, a priznanje Kardašijanke koje je usledilo pre 2 meseca dodatno je sve razljutilo.

Kim Kardašijan priznala je da je fotošopirala sestrinu decu.
prtinscreen/instagram 

Kim se odlučila na ovaj potez kako ne bi "pokvarila Instagram estetiku". Ona je podelila originalnu fotografiju uz reči:

"Ok, imam Fotošop priznanje kad smo već tu... Ovo će imati ozbiljno objašnjenje. Dakle, znate da je meni veoma bitna estetika. Na mom Instagramu u poslednje vreme preovladavaju plava i ružičasta boja. Pažljivo je isplanirano i baš je slatko, zar ne?", a potom nastavila:

"Na originalnoj fotki je Stormi. Ali, kada sam pitala Kajli da li mogu da je postavim, ona nije bila u fazonu objavljivanja i ja to poštujem. Nisam želela da pokvarim estetiku mog Instagram feeda, a Či je nosila ružičasto i savršeno se uklopilo", napisala je.

Naravno, nje trebalo mnogo da internet više nego burno odreaguje, ponajviše zbog izbora reči.

"Vi se fotošopirajte do sutra, ali deca ne moraju da budu žrtve vaših bolesnih ambicija", "Treba im oduzeti telefone", "Koliko daleko idete, sram te bilo", "Bizarno", "Žao mi je dece koja odrastaju uz takvu majku", "Bitniji ti je Instagram nego realne uspomene", "Kakve veze ima da li će ti "pokvariti" Instagram glupi? Pa i da je tako, da li malo zarađuješ pa će te fotka TVOG deteta oštetiti", "Bezobrazno i nečuveno"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati, a sada se čini se da joj fotošop fejlove ne opraštaju čak ni najvatreniji fanovi. Šta vi mislite, da li Kim preteruje ovakvim potezima? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima, a još fotošop katastrofa Kim pogledajte u galeriji ispod.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Youtube Ovako Kim Kardašijan izgleda sa i bez fotošopa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!