Dugo se spekulisalo o tome šta je Kim Kardašijan radila na svom licu i telu. Rijaliti zvezda i predizetnica rešila je da stavi tačku na ovu temu i otkrije kojim zahvatima se podvrgla.

Kim je u intervjuu za "Allure Magazine" priznala da je koristila botoks, ali i da je sada pauzirala s tim. Na pitanje da li ima filere u usnama i obrazima, Kim je je bila oštra i otkrila da nikada nije povećavala usne.

"Nemam filere. Nikada nisam stavila filere ni u jedno ni u drugo", rekla je Kim.

Takođe je izjavila da nikada nije uradila ekstenziju trepavica i istakla da radi samo nekoliko odabranih tretmana redovno, kako bi izgledala dobro i negovano.

"Zaista mi je stalo da izgledam dobro. Verovatno me to zanima više nego 90 odsto ljudi na ovoj planeti. Nije lako kada si mama i iscrpljena si na kraju dana, ili si u školi, a ja sam sve ovo navedeno. Kozmetičke tretmane uglavnom radim kasno uveče. Nakon što su svi legnu u krevet, radim laserske tretmane", izjavila je Kim Kardašijan.

Kako kaže, davno se pomirila sa činjenicom da ne može da bude savršena.

"Pomirila sam se s tim da nisam savršena, ali ranije nisam bila takva. Mrzim svoje ruke jer su naborane i grube. Ali, sam živela život i promenila sam toliko pelena ovim rukama, grlila sam svoje bebe ovim rukama, tako da sam sasvim ok sa tim. To naravno ne znači da neću težiti ka savršenstvu u budućnosti, ali dođete do tačke u kojoj kažete: "U redu, moje zdravlje je važnije od bilo čega drugog"", rekla je Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan tvrdi da nije ubrizgavala filere
Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia 

Nije trebalo puno vremena da prođe a da društvene mreže ne preplave komentari na račun izjave Kim Kardašijan.

"Samo botoks? Ženo ne blamiraj se", "Mala lažljivica Kim Kardašijan tvrdi da je radila samo botoks, ali slike je odaju"... samo su neki od komentara.

Mnogi ne veruju Kim Kardašijan kada je reč o operacijama, a u prilog joj ne idu ni fotografije iz prošlosti. I više je i nego jasno da je Kim promenila stil oblačenja, šminkanja, da je varirala sa kilažom, kao i da obrađuje fotografije, ali mnogi primećuju i da je njena zadnjica nekada bila znatno manja, kao i usne, da nije imala tako istaknute jagodice kao danas, uzak nos...

Vidno je da je s godinama ubrizgala botoks i filere, a pisalo se i da je korigirala nos. Pored toga nekoliko puta je podizala zadnjicu i u nju uradila implante, radila korekciju grudi, a mnogi su sigurni da je izvadila i rebra da bi dobila uži struk.

Londonski estetski hirurg nedavno je prokomentarisao nagađanja i rekao da smatra da je Kim uklonila filere iz zadnjice.

Kim Kardašijan sa manjom zadnjicom
Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Glavna razlika u odnosu na njene prethodne fotografije je praznina pri vrhu zadnjice. Ili je izvadila filere ili je bila na liposukciji", rekao je hirurg za OK! Magazin.

Kim Kardašijan sa većom zadnjicom
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, Kim je 2011. godine snimila rendgen koji je pokazao kako u zadnjici nema filera, ali sumnja se kako su ona i njene sestre masne naslage iz stomaka premestile u zadnjicu i time dobile na volumenu svojih pozadina. Pored toga, navodi se i da su platile doktorima samo da rendgen ne pokaže filere.

Skupili smo na jednom mestu slike iz mladosti Kim Kardašijan, kao i one koje su nastale tokom njene karijere, a koliko se rijaliti zvezda promenila, te šta je radila sve na telu, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Youtube, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Pogledajte kako je Kim izgledala tokom karijere

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO) Instagram