Kim Kardašijan kroz godine je od 'obične' rijaliti zvezde, koja je globalno postala poznata nakon što je u javnost 'slučajno procurio' njen eksplicitan porno snimak, postala mnogo više od toga.

Uz brojne titule, možemo joj prišiti i onu modne ikone jer je ovu industriju zaista usmerila u pravom pravcu stvarajući nove trendove koje žene širom sveta obožavaju da prate. Jedan od njenih zaštitnih znakova često su i bizarni outfiti koji, najčešće, pristaju samo njoj.

Kim Kardašijan je toliko smršala da joj se vide rebra.
HAKOP-A / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tako su je nedavno paparaci uslikali nakon što se vratila s rođendanskog kampovanja koje je organizovala za ćerku Nort. Povod sređivanja bio je još jedan rođendan, ovoga puta mlađe sestre Kloi.

Uvukla se u kožni komplet topa i pantalona, a uz to je iskombinovala Balenciagine modne dodatke - minijaturnu torbicu i glomazne naočare koje čak ni njoj ne pristaju. Ali, moda je moda.

Iako je Kim oduvek pazila na svoju figuru, trenutno izgleda bolje nego ikada, a posebno se pripremala i za ovogodišnju Met Galu na kojoj se pojavila u legendarnoj haljini Marilin Monro.

Kim Kardašijan smršala zbog met gale.
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Upravo je za nju smršala sedam kilograma tako što je konzumirala samo povrće i proteine, a izbacila ugljene-hidrate i šećere, a svakodnevno je trčala na traci.

Ipak, neki misle da je preterala i da im nedostaje stara Kim sa svim oblinama koje joj najbolje stoje.

"I rebra joj se vide", "Molim te se vrati na staru kilažu", "Svaka čast na gubitku kilograma, ali mnogo si mi bila privlačnija ranije", samo su neki od komentara na fotografiji slavne trendseterke.

I zaista, manjak kilograma se itekako primećuje, a već duže vreme se komentariše da je čak izvadila i implantate iz zadnjice. Naravno, nikada nije priznala ni da ih je ugradila, ali fotografije i u njenom slučaju govore više od hiljadu reči.

Skims via Bestimage / Bestimage / Profimedia, pritnscreen/instagram Kako je smršala Kim Kardašijan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!