Verovali ili ne, ali konačno je došao dan kada Kim Kardašijan konačno možemo da vidimo kako izgleda bez filtera. S obzirom da je zovu "pola žena, pola Fotošop", jasno je do sada, sem paparaco fotografija koje su retko snimljene izbliza, poznatu Kardašijanku nismo zapravo mogli da vidimo onako kako zaista izgleda, a čak su i snimci iz novog rijalitija na kojima deluje kao da nema šminku, zapravo filtrirani kako se ne bi videle "nesavršenosti".

Sada je na svom profilu podelila video na kom joj kozmetičarka radi tretman, i ljudi su, nakon godina i godina lažne slike, konačno mogli da vide kako njeno lice zaista izgleda. Nije ni "s" od savršenog kakvim ga predstavlja na objavama i to je zapravo pohvalna stvar. Ruku na srce, gotovo svaka njihova objava, pogotovo kada je reč o kampanjama teško je isfiltrirana, a sestre Kardašijan/Džener ni na jednoj fotografiji nemaju ni najmanju boru ili poru.

Kim Kardašijan pokazala je lice bez šminke.
pritnscreen/instagram 

Ma koliko da su opsednute mladolikošću, na konto čega je Kim nedavno izjavila, citiramo, i "da bi jela go**a ako će zbog toga biti mlada i imati lice bez bora", svako lice ima svoju teksturu i tu nema ničeg pogrešnog.

Kim Kardašijan njena kozmetičarka odradila je tretman lica.
pritnscreen/instagram 

Baš zbog preterano isfotošopiranih fotografija selebritija, mnogi su patili jer njihova koža nije ni nalik onome što vide na mrežama, a bubuljice, pore, bore, fleke i druge "nesavršenosti" maltene su predstavljene kao državni neprijatelj broj jedan.

Kim Kardašijan najavila je novu kolekciju za negu kože.
printscreen/instagram 

Sada se dalo primetiti da i sama Kim, i uz najbolju negu i tretmane ima i bubuljice, i borice i fleke. Da se razumemo - u tome nema ama baš ničega pogrešnog, naprotiv. Samo se slažemo sa brojnim komentarima da je ovako nešto trebalo da uradi ranije, a ne sada kada lansira novu kolekciju za negu kože.

Kim Kardašijan poznata je po editovanju fotografija, a sada je prvi put možemo videti bez šminke i filtera.
pritnscreen/instagram 

Nažalost, kako mnogi prognoziraju, ona je navodno namenski pokazala svoju kožu u lošem stanju, kako bi kroz neko vreme "volšebno" postala potpuno drugačija, a sve zahvaljujući "magičnim" proizvodima iz njene kolekcije. Međutim, veći su izgledi da će uraditi isto što i svaki put, pustiće snimak, ali editovan, kao što je već na neki način i najavila.

Kim je, bez sumnje lepa žena, ali sve više čak i njeni najveći obožavatelji negoduju jer preteruje sa obradom fotografija. Mnogi su pozdravili njen korak i apsolutno se slažemo da je došlo vreme da poznati konačno budu otvoreniji i iskreniji, te da manje nameću komplekse "običnim smrtnicima", pogotovo što među njihovim pratiocima ima i dece i tinejdžera koji su uglavnom veoma nesigurni zbog promena na licu i telu.

Uostalom, pogledajte i sami u galeriji ispod njene dosadašnje fotografije i procenite i sami da li joj zaista treba toliko obrade i filtera.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Youtube Ovako Kim Kardašijan izgleda sa i bez fotošopa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!