Nije retkost da slavne ličnosti prodaju korišćene stvari. Jednostavno, od njih se svaki put očekuje da su u novim autfitima, te bi im, ukoliko bi odlučili da svu garderobu zadrže, neretko bili potrebni garderoberi veličine vila koje poseduju.

Među onima kojima je to praksa dugi nis godina prednjače sestre Kardašijan/Džener, a na mrežama se često mogu naći i "unpacking videos" kada jutjuberi isprobavaju stvari koje su pazarili, a koje su nekada bile deo njihovih oramara

Međutim, veoma često se ispostavi da stvari ne pašu dobro, te da čak i kada se nađe nešto što valja, uglavnom je precenjeno i papreno plaćeno. Kako su brojni jutjuberi isticali, neke stvari bukvalno izgledaju kao krpe, a za njih je potrebno platiti na stotine dolara, zbog čega su Kardašijanke, a pogotovo Kim bile na meti kritika.

Sada je najpoznatija Kardašijanka ponovo podigla prašinu najnovijim postom, i ujedno skrenula pažnju na još neke stvari koje su do tada fanovima promicale. Naime, ona je rešila da proda Yeezy sandale koje joj je poklonio Kanje Vest i koje su specijalno dizajnirane za nju.

Kim kardašijan prodaje stvari koje je dobila na poklon.
Youtube 

Sve to usledilo je malo nakon što je Kanje dobio zabranu na 24 sata korišćenja Instagrama s obzirom da je danima maltretirao ne samo Kim, već i njenog novog dečka Pita Dejvidsona kog je "živog sahranio" u novom spotu.

Kanje već duže vreme tvrdi da je njegova bivša supruga loša majka, kao i da izlaže njihovu decu opasnosti, zbog čega je sankcionisan. Kim je sada očigledno dosta svega, te je odlučila da se reši jedne po jedne stvari koju je dobila od bivšeg supruga.

Kanje Vest duže vreme maltretira Kim.
Youtube 

Prvo što je okačila na svoj sajt Kardashian closet su dva para sandala koje prodaje za 375 i 350 dolara. Međutim, tada su fanovi primetili da Kim prodaje i sve stvari koje je dobila za džabe od sponzora, lokalnih preduzeća i slično.

Kim Kardašijan prodaje sandale koje je dobila od Kanjea Vesta za čak 350 dolara.
printscreen/https://kardashiankloset 

"Grozno je što prodaješ stvari koje su dobila za džabe samo zato što si milionerka. Uvek možeš da doniraš, nije kao da si ih ti platila", "Kim reče pre neki dan da niko ne želi da radi. Pa da, samo prodaj stvari koje su ti poklonjene, vidimo, ubijaš se od posla", "Razumela bih da prodaje nešto što je kupila od svog novca. Ali toliko postoji mesta kojima bi te stvari dobro došle, svakako su ti poklonjene", "Jadno Kim...", "Ha,ha, nije valjda da Kim prodaje stvari Kanje Vesta... Jadno", "Kim, spremi se za kanjeov udarac", "Malo je jadno prodavati stvari koje si dobila od bivšeg muža. Tu si gde jesi zbog njega, ostani dostojanstvena do kraja"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Kim Kardašijan prozvali su zbog toga što prodaje sandale koje je Kanje Vest kreirao za nju.
Shutterstock 

Nakon haosa na Instagramu, Kim je brže-bolje skinula sandale sa liste, a ovo nije prvi put da su Kardašijanke prozvane zbog nečeg što su dobile na poklon. Još 2010. godine, dizajner Kristijan Kauan pobesneo je jer je Kloi Kardašijan pokušala da proda uzorke sa piste koji su joj poslati, a slične stvari radila je i Kajli Džener.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!