Rijaliti zvezda i žena bivšeg košarkaša Larsa Pipen 48. rođendan u krugu prijatelja. Larsa je organizovala žuruku na kojoj se pojavila u crnoj, provokativnoj haljini, a ako je suditi po fotografijama, rekli bismo da joj dobrog provoda nije manjkalo.

Larsa se proslavila kao rijaliti zvezda i supruga NBA košarkaša Skotija Pipena s kojim je bila u braku od 1997. godine.

Larsa Pipen rposlavila je 48. rođendan
Melody Timothee/PrettyLittleThing / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Larsa i Skoti su u braku dobili 4 dece - Skotija Džuniora (22), Prestona (21), Džastina (18) i Sofiju (15), rastali su se pre tri godine. Od decembra 2021, zvanično su i razvedeni, a košarkaška zvezda pristala je i da bivšoj plaća alimentaciju.

Larsa i Skoti Pipen tokom srećnih dana
SMG / Zuma Press / Profimedia 

Larsa je prošle godine dospela u žižu interesovanja kada se otkrilo da se zabavlja sa 20 godina mlađim NBA košarkašem Malikom Bislijem, koji je zbog nje ostavio suprugu Montanu Iao i malo dete. 

Ona je za sve saznala iz medija kada je videla njihovu zajedničku fotografiju, a Larsa je tako ponovno dospela na stub srama.

Larsa Pipen na plaži sa nepoznatim muškarcem
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"S koliko si igrača bila? Priznaj!, "Zašto to moraš raditi Skotiju?", "Mesto ti je na ulici", "Nisi mogla pronaći muškarca koji nije nečiji suprug?", "Toliko slobodnih muškaraca, a ti si morala odabrati onoga koji je u braku", bili su samo neki od komentara na račun Larse.

Javna je tajna da se Larsa Pipen podvrgla operacijama jer je želela da ima telo kao Kim Kardašijan, ujedno i njena bivša najbolja prijateljica, samo što ga Larsa tako dobro ne održava kao članica najpoznatijeg klana na svetu, a posledice neodržavanja se i te kako vide.

Larsa Pipen nedavno snimljena na plaži
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Takođe se često našla i na meti negativnih komentara jer fotografije koje obrađuje pegla do neprepoznatljivosti, a kako Larsa zaista izgleda pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Instagram Rijaliti zvezda sa i bez fotošopa


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!