Dženifer Garner (50) spada u kategoriju slavnih žena koje nisu opterećene svojim izgledom i ne boje se da će ih neko snimiti u "pogrešnoM" trenutku.

Upravo zato nije čudno da je glumica snimljena bez šminke tokom šetnje po četvrti Brentvud u Los Anđelesu. Nosila je crne helanke, majicu, gornji deo trenerke i patike, a kosa joj je bila raspuštena. U ruci je nosila kafu za poneti i sve vreme se smeškala dok je pričala na telefon.

Ipak, u prvom planu je bilo njeno lice bez šminke na kojem se ne vidi da je Dženifer ušla u 51. godinu života. Svojevremeno su američki mediji pisali da glumica svoj dobar izgled duguje botoksu i filerima zbog čega ima kožu bez mane, a navodno je prestala sa zahvatima kada je videla izgleda 'zamrznuto'.

dženifer ganrer snimljena na ulici dok je pričala telefonom
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je svojevremno demantovala takve glasine.

'Neću nikad ići na botoks jer imam veliko čelo i ne želim da izgleda kao ploča, kao veliki glečer', istakla je Dženifer.

Garnerova je poznata i po tome da vodi dosta računa o fizičkoj aktivnosti pa tako ide na kardio ples, pliometrijske treninge koji obuhvataju različite varijante vertikalnih i horizontalnih skokova i diže tegove.

dženifer garner bez šminke
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, glumica je jako posvećena porodici - ćerkama Vajlet (16) i Serafini (13) kao i sinu Samjuelu (10) koje je dobila s bivšim suprugom Benom Aflekom koji je početkom aprila zaprosio Dženifer Lopez. Javnost često ističe kako je Ben izabrao dve potpune suprotnosti, Lopezovu i Garnerovu.

Dok glumica ne brine kakvu će je paparaci snimiti, pevačica se često trudi da izgleda odlično kada izlazi iz kuće, a svoje objave na Instagramu uređuje.

Garnerova ima razloga za sreću kao i Aflek jer se pre nekoliko meseci verila za biznismena Džona Milera. Dijamantski verenički prsten je pokazala krajem prošle godine u Instagram lajvu i tako iznenadila javnost.

dženifer garner sa verenikom džonijem milerom
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njeni fanovi često komentarišu da je Dženifer zaslužila sreću i da je uvek previše toga praštala bivšem suprugu Benu. Naime, teško je zaboraviti da je Ben nju okrivio za alkoholizam tokom njihovog braka. Glumac je tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta, ali teško da se njegove rečenice mogu shvatiti na neki drugi način.

'Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljeno', rekao je Aflek.

dženifer garner bila je u braku sa benom aflekom s kojim ima troje dece
Shutterstock 

'Bili smo u braku koji nije uspeo, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želeo da ostanem u braku. Pokušavali smo uvek iznova, uglavnom zbog dece', rekao je glumac i dodao:

'Mislio sam - ne mogu sve ovo ostaviti zbog dece, ali nisam srećan, šta da radim? I onda bih popio celu bocu viskija i zaspao na kauču'.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, zz/NDZ / StarMax / Profimedia Slavna glumica nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!