Novak Đoković danas je u srećnom i skladnom braku sa Jelenom, ali mnogi ne znaju da je pre nego što je uplovio u vezu sa njom, njegovo srce ukrala devojka koju danas mnogi zovu "srpska Džej Lo".

Lepa Lidija Popović, inače poznata pod imenom Lady Lee, više je nego uspešna kao DJ. Zapravo, kako se piše već neko vreme, ona po nastupu uzme i po 30.000 evra, a druži se samo sa svetskim facama.

Ipak, iako je sa Novakom bila pre više od 10 godina, i dan-danas se seća njihovo veze, a o jednom od najboljih tenisera sveta priča samo u superlativu.

Novak Đoković se pre Jelene zabavljao sa Lidijom Popović, uspešnom DJ.
Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale - rekla je Lidija za "Srpski telegraf" svojevremeno.

- Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari - dodala je.

Lidija danas spada u 100 najboljih Dj-jeva sveta, a popularna je i na mrežama na kojima je prati preko milion ipo ljudi. Koliko je njena karije uspešna govori podatak da je pre dve godine ima više od 80 inostranih nastupa najviše na prostoru Azije, a od jednog je navodno zaradila i do 30.000 evra.

Lidija Popović je bivša devojka Novaka Đokovića.
pritnscreen/instagram 

Inače, crnokosa lepotica je otkrila i da joj se muškarci često udvaraju, te prilaze na nastupima, a pojedinci imaju i nepristojne ponude, poput da joj traže da se skine u toples.

- Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo radi senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika. Muškarci stalno dobacuju takve stvari, ali ja se samo šmekerski nasmejem - rekla je ona tada za pomenuti list, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Lidija Popović je bivša devojka Novaka Đokovića, sa kojom je bio pre nego što je uplovio u vezu sa Jelenom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!