Rolan Garos počeo je žestoko, kao i uvek, a na samom staru, Novak Đoković porazio je Japanca Jošihita Nišioku u tri seta. Nole je, očekivano, najglasniju podršku dobio upravo od svoje supruge Jelene, ali ovog puta, uz nju je na tribinama bila i žena koja joj je najveći oslonac u životu - majka Vera.

I dok Dijanu Đoković imamo priliku često da viđamo u javnost, sa Jeleninom mamom to nije slučaj. Vera Ristić retko se pojavljuje na javnim događajima, te se na prste jedne ruke mogu nabrojati paparaco fotografije njih dve. Ipak, njih dve neguju veoma blizak odnos, i sve vreme su se dobro zabavljale tokom meča, ne skidajući osmeh sa lica.

Jelena Đoković sa majkom Verom prisustvovala je novakovom meču.
printscreen/instagram 

Mnogi su komentarisali da je Jelena nasledila lepotu upravo od Vere, a obe su pobrale mnoštvo komplimenata. Inače, nje tajna koliko je Novakova supruga vezana za svoju majku, te shodno tome svojevremeno bolele su je različiti medijski natpisi koji se tiču nje.

Naime, kako se pisalo, Vera Ristić je navodno aktivno učestvovala u zagađenju ekološkog sistema naše zemlje kao žena koja se kao direktorka energetskih kompanija zalagala za izgradnju mini-hidroelektrana na našem podneblju.

Majka Jelene Đoković našla se nekoliko puta na udaru kritika.
Kurir/Marina Lopičić 

Ipak, Jelena je svojevremeno javno odbranila majku, osetivši potrebu da ispriča svoju stranu priče i pojasni kako stoje stvari:

- Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv. Kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine. Decu ćemo mnogo lakše naučiti pravim vrednostima nego odrasle - napisala je Jelena svojevremeno na Instagramu.

Jelena Đoković više puta je branila svoju majku.
ANDREW COWIE/COLORSPORT / Sipa Press / Profimedia 

Sa druge strane, u medijima se godinama isticalo koliko, za razliku od odnosa sa svojom majkom, sa Novakovom ima veoma loš odnos, a Dijana je nekoliko puta i javno isticala da se ne slaže sa načinom na koji se hrane, ali i vaspitavaju decu. Tako je svojevremeno Dijana "udarila" direktno na Jelenu kada je ispričala anegdotu sa unucima.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

Dijana Đoković nije u dobrim odnosima sa Jelenom.
Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje: “Bako, spremi nam palačinke!”, pa se onda nadmećemo: "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?", a Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti te bezglutenske" - otkrila je uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

Dijana Đoković ne odobrava način na koji Jelena odgaja decu.
REAU ALEXIS / Sipa Press / Profimedia 

Jelena nikada do sada nije javno komentarisala ove i slične izjave, već je ostala dostojansvena po pitanju porodičnih odnosa, a da li će u budućnosti uspeti da izglade odnose, ostaje da vidimo.

JELENA ĐOKOVIĆ POKAZALA KAKO UČI ĆERKU TARU ENGLESKI! Dok su mala, ko sunđer UPIJAJU! Roditelji je zatrpali komentarima Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!