Od kako se odigrao ceo haos u Australiji, Jelenu Đoković retko možemo videti u javnosti, ali je i te kako aktivna sa fondacijom koju vodi. Poslednji event na kom je prisustvovala bio je Dubai Expo.

Njeno i Novakovo pojavljivanje propraćeno je bilo gromoglasnim aplauzom, a tom prilikom Jelena je rekla da je misija Novak Đoković Fondacije da menja svet nabolje ulažući u rani razvoj dece.

I dok Jelena vredno radi kako bi svako dete imalo podjednake šanse za bolju budućnost, na tom putu ima i ogromnu podršku, ne samo od strane supruga, već i od rođene sestre Marije koju retko možemo videti u javnosti.

Marija Ristić i Jelena Đoković veoma su bliske.
pritnscreen/instagram 

Marija neodoljivo podseća na Jelenu, a prvi put ju je javnost mogla videti kada su bodrile Novaka na US Openu još pre nekoliko godina.

Mariju Ristić javnost je prvi put videla kada je sa Jelenom Đoković navijala za US Open.
Profimedia 

Tada su se svi pitali ko je lepa crnka, a odgovor je stigao ekspresno. U pitanju je Marija Ristić koja je jedno vreme bila deo fondacije Novak Đoković, ali je potom odlučila da se posveti svom blogu koji obrađuje teme motivacije, različitosti, mode...

Marija Ristić bavi se blogom.
printscreen/instagram 

Međutim, ova svestrana devojka bavi se i fotografijom, a svoje radove objavljuje kako na svom Instagramu, tako i na blogu.

Kada je u pitanju privatan život, Marija je već nekoliko godina u srećnom braku sa suprugom Budimirom Jovkovićem, a koliko je njihova ljubav jaka i koliko uživaju u zajedničkom životu, svedoče i brojne fotografije na društvenim mrežama.

Marija Ristić je u srećnom braku sa Budimirom Jovkovićem.
printscreen/instagram 

Takođe, iako lepa Marija uživa u tenisu, baš kao i njena sestra, njeno srce ipak je ukrao potpuno drugačiji i veoma uzbudljiv sport.

Marija Ristić obožava jahanje.
printscreen/instagram 

U pitanju je jahanje, kom je posvetila svaki slobodan trenutak, a još Marijinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Marije Ristić, sestre Jelene Đoković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!