Jedna od najlepših žena Holivuda Šarliz Teron godinama je bila prepoznatljiva po plavoj kosi, međutim glumica se odlučila na drastičnu promenu kojom je mnoge iznenadila.

Naime, Šarliz je svoju plavu kosu ofarbala u crnu kosu, a novi imižd predstavila je na jednom događaju u Los Anđelesu. Šarliz je promenila i frizuru, te tako sada nosi popularnu cipal frizuru koju su među prvima nosile pevačica Rijana i Majli Sajrus.

šarliz teron ima novu boju kose
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Šarliz se na ovom događaju pojavila u bezvremenskom klasiku - beloj košulji i farmericama, a kada je reč o obući odlučila se za salonke - još jedan klasik koji je neophodan svakoj ženi.

Inače, Šarliz je i pre zarad uloga menjala boju kose, ali uvek se vraćala plavoj boji. Možda baš zato što smo navikli da je godinama viđamo kao plavušu, mnogi smatraju da joj ta boja najlepše pristaje.

šarliz teron na dogašaju u los anđelesu
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako Šarliz izgleda kao plavuša, a kako kao crnka, te procenite sami koja boja joj bolje pristaje.

Shutterstock, printscreen/youtube Lepa glumica kao plavuša

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!