Nekadašnja Dizni princeza predstavila je spot za novu pesmu, a sa njim i novi izgled. Demi Lovato nedavno je skratila kosu, pa smo tako na Instagramu mogli da je vidimo s novom, kratkom frizurom, dok je za potrebe spota za pesmu "Skin of my teeth" malo promenila imidž i dodala repove.

Demi je poslednjih meseci dobila nekoliko kilograma i promenila frizuru pa je zapravo daleko od pevačice kakvu pamtimo s početaka karijere, ali nakon poslednje rehabilitacije rekla je kako se oseća dobro i da namerava da tako i ostane.

Lovato inače nema dlake na jeziku kada su u pitanju njeni psihički problemi. Već je ranije govorila o depresiji, poremećajima ishrane i zavisnostima, a nije tajna da je u nekoliko navrata bila u klinikama za rehabilitaciju.

Youtube Evo kako danas izgleda pevačica

U dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka, a 2018. godine pevačica se gotovo predozirala, što joj je oštetilo mozak i izazvalo delimično slepilo

 Doživela je tri moždana udara i infarkt.

- Bila sam deo Diznijeve grupe koja je javno obećala da će čekati do braka na seks. Moj prvi put nije bio romantičan, bio je užasan, a onda sam još morala stalno da viđam tu osobu, pa sam prestala da jedem i snalazila se na druge načine: sekla sam se, povraćala, šta god. I moja bulimija se toliko pogoršala, da sam počela da povraćam - ispričala je.

I pored toga, nastavila je sa konzumiranjem marihuane i alkohola što je priznala u dokumentarcu "Ples sa đavolom".

Demi Lovato je skratila kosu
David Buchan / Shutterstock Editorial / Profimedia 

- Da sam rekla sebi da nikad više ne mogu da popijem piće ili pušim marihuanu, osećala bih da sam osuđena na neuspeh. Toliko puta u životu sam sebi utuvila u glavu da je jedno piće isto što i pušenje kreka - rekla je tom prilikom i istakla da ne želi da utiče na ljude koji se bore sa zavisnošću.

- Ne želim da misle da bi trebalo da piju i puše travu. Nije to za svakoga. Oporavak od zavisnosti ne funkcioniše za sve na isti način. Ne treba nikog siliti da bude trezan ako nije spreman. Ne treba da odlučite da se lečite zbog drugih ljudi. Morate to da uradite za sebe - zaključila je pevačica.

Demi Lovato pre nekoliko dana kada su je snimili paparaci
Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Borila se i protiv depresije, a imala je i poremećaj u ishrani koji je, kako je govorila, bio okidač za sve što ju je snašlo.

demi lovato iz 2017 godine
Shutterstock 

- Pokušavala sam da kažem svetu da sam zadovoljna sobom, što nije bila istina. Živela sam u laži. Jako je teško kada živite okruženi ljudima koji vam govore kako morate da izgledate - govorila je svojevremeno pevačica. Čini se da Demi danas ne haje za komentare, već izgleda onako kako baš ona želi. U galeriji u nastavku teksta pogledajte koliko se Demi promenila:

Print Screen / Instagram, TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Pevačica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!