Iako su njeni potezi i priznanja o burnim dešavanjima iz njenog života poznati javnosti, Demi Lovato danas gotovo niko ne prepoznaje. Od nekadašnje lepotice kojoj su se mnogi divili, nastao je izgled koji je danas i previše kritikovan.

Pevačica se drastično ugojila, a nedavno je priznala da je nastavila sa konzumiranjem alkohola i marihuane.

- Da sam rekla sebi da nikad više ne mogu da popijem piće ili pušim marihuanu, osećala bih da sam osuđena na neuspeh.

demi lovato
Profimedia 

Toliko puta u životu sam sebi utuvila u glavu da je jedno piće isto što i pušenje kreka - rekla je jednom prilikom i istakla da ne želi da utiče na ljude koji se bore sa zavisnošću.

- Ne želim da misle da bi trebalo da piju i puše travu. Nije to za svakoga. Oporavak od zavisnosti ne funkcioniše za sve na isti način. Ne treba nikog siliti da bude trezan ako nije spreman.

Ne treba da odlučite da se lečite zbog drugih ljudi. Morate to da uradite za sebe - zaključila je pevačica koja je takođe nedavno otkrila da je bila silovana.

Ovoga puta, Demi je najavila lansiranje svoje prve se*s igračke pod nazivom "Demi Wand", odnosno "Demi štapić".

- Ne postoji ništa što više oznažuje nego kada uzmete zadovoljstvo u svoje ruke. Predugo smo se pretvarali da nismo seksualna bića, vreme je da uklonimo ovu stigmu.

demi lovato
Print Screen / Instagram 

Sami smo zaslužni za svoje zadovoljstvo. Svi zaslužujemo orgazam - rekla je Demi u izjavi.

Masturbator je opisan kao vibrator štapić koji stvara ljubav.

- Radi za sve tipove tela. Orgazami su za sve. Inovativni dizajn i tihi šapat. Kompaktan, diskretan i dolazi u slatkoj futroli za punjenje - rekli su iz kompanije koja proizvodi seks igračku.

demi lovato
Instagram 

Demi je na Instagramu objavila selfi uz svoj izum i svojim pratiocima poručila:

- Stigao je "Demi štapić"! Želela sam da napravim sopstvenu igračku kako bih vaš se*sualni odnos podigla na viši nivo - napisala je Demi u svojoj objavi.

Za samo nekoliko sati, fotografija je dobila skoro 300.000 lajkova, a ako je suditi po komentarima i zainteresovanosti pevačicinih pratilaca, prvi krug prodaje proći će odlično.

Više fotografija trenutnog izgleda Demi Lovato pogledajte u galeriji u nastavku:

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Demi Lovato