Pop zvezda Demi Lovato ove nedelje bila je glavna meta paparaca kada je iz kuće izašla u ležernu šetnju.

29-godišnju pevačicu fotografi su uhvatili u društvu prijateljice, a na sebi je imala jednostavnu trenerku, običnu majicu, a lice je sakrila sunčanim naočarima i kačketom.

Pevačica je dobila nekoliko kilograma i promenila frizuru pa je zapravo daleko od pevačice kakvu pamtimo s početaka karijere, ali nakon poslednje rehabilitacije rekla je kako se oseća dobro i da namerava da tako i ostane.

U njenoj pratnji bio je i telohranitelj, a Demi je pre samo nekoliko dana otkrila kako planira da objavi dokumentarnu seriju "Unidentified".

demi lovato
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Radi se o seriji koja prati pevačicu i njene prijatelje tokom avanture u nacionalnom parku Džošua, gde su bili u potrazi za vanzemaljcima.

"Imala sam neverovatno iskustvo u parku i želim da saznam šta se tamo zapravo dogodilo", rekla je pevačica nedavno medijima.

 Lovato inače nema dlake na jeziku kada su u pitanju njeni psihički problemi. Već je ranije govorila o depresiji, poremećajima ishrane i zavisnostima, a nije tajna da je u nekoliko navrata bila u klinikama za rehabilitaciju.

Nedavno je u dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka. Lovato se 2018. gotovo predozirala, što joj je oštetilo mozak i izazvalo delimično slepilo.

Instagram /, @ddlovato, Shutterstock Demi Lovato