Kažu da je "treća sreća", a da li ovo pravilo važi i u slučaju Britni Spirs koja je po treći put rekla sudbonosno "da" svom dugogodišnjem dečku Semu Asgariju, ostaje da vidimo. Za sad se čini da "prva ljubav zaborava nema", jer je na njeno venčanje sa fitnes trenerom upao niko drugi do njen prvi, i po mišljenju mnogih, zaboravljeni suprug Džejson Aleksander.

On je sve dokumentovao u Instagram lajvu, a uzžasnuti pratioci komentarisali su da to ne treba da radi. Srećom, obezbeđenje ga je sprečilo da priđe Britni, a Džejson je sve vreme vikao da je pevačica "njegova prva i jedina žena".


Inače, on je na lajvu govorio da je tu da "upropasti venčanje", te je bio zbunjen što je video jedino Sema i nikoga od porodice. Obezbeđenje ga je držalo sve dok nije došla policija, a kako se kasnije saznalo, on je već neko vreme bežao od ruke pravde.

Bivši Britni Spirs upao na njeno venčanje
Splash News / Splash / Profimedia 

Naime, Džejson je imao dve aktivne poternice za krađu i kupovinu ukradenih predmeta iz 2015. godine, a činilo se da je svaki put uspeo da izmakne policiji. Sve do sada! Ipak, još uvek nije poznato da li će Britni i njen, sada već suprug, podići optužnice protiv njenog bivšeg. Ipak, njen advokat je istakao svoj stav.

Još uvek se ne zna da li će Britni Spirs i njen suprug Sem Asgari podići optužnicu protiv njenog bivšeg muža.
Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Metju Rozengart, u međuvremenu je rekao za TMZ da je "apsolutno besan" što je Džejson pokušao da upropasti venčanje i dodao da Aleksandera treba zatvoriti. Rozengart je za TMZ rekao da je Britni bezbedna.

- Ja lično radim sa šerifovim odeljenjem da obezbedim da gospodin Alekander bude gonjen u najvećoj meri zakona.

Ono što je veoma zabrinjavajuće je da se čini da je Džejson opsednut Britni, te je gotovo svaki post o njoj. On je inače njen prijatelj iz detinjstva za kog se udala 2004. godine u Las Vegasu.

Međutim, brak je poništen samo 55 sati kasnije nakon što je sud uvažio zahtev tima pevačice uz obrazloženje da "Britni nije razumela svoj potez", a da li će Džejson završiti iz rešetaka na duži period, ostaje da vidimo, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Džejson Aleksander je prvi suprug Britni Spirs.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!