Kada je reč o Holivudu, nije retkost da su deca poznatih ta koja ih, uslovno rečeno "brukaju". Međutim, u više navrata svedočili smo i da su pojedini roditelji i te kako postavili svoje naslednike na stub srama, ali niko to nije učinio na način koji je uradio otac Džesike Simpson.

Tokom svih ovih godina Džoa Simpsona je tukao glas da "leči svoje frustracije" preko ćerki s obzirom da im je bio menadžer, te da je on zaslužan za propust koji je njegovoj mlađoj naslednici Ešli, uništio karijeru. Naime, ona je u emisiji u kojoj je trebalo da peva uživo zapravo pevala na plejbek, što su kamere snimile, a nakon toga niko nije želeo da je angažuje.

I samog Džoa pratile su priče da je imao aferu sa 30 godina mlađim muškarcem na jednoj holivudskoj zabavi, ali je to Džesika demantovala u svojoj knjizi. Ipak, jedan od možda najvećih skandala bile su njegove izjave na račun izgleda Simpsonove, kada je, po mišljenju mnogih, prešao liniju.

Otac Džesike Simpson godinama je na meti kritika.
DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Taj potez mogao je ne samo da zatvori vrata Holivuda njegovim naslednicama, već je malo falilo i da policija pokrene istraživanje o eventualnom zlostavljanju. Povod je bio njegov komentar na račun Džesikinog tela.

Kada su ga novinari pitali šta misli o transformaciji svoje ćerke koja je i tada po drugi put skinula skoro 50 kilograma, on je rekao:

"Znate, ona je uvek seksi. Ne trudi se to da bude. Može da providnu majicu ili da prošeta u grudnjaku, ona će uvek biti seksi", što se nimalo nije dopalo obožavateljima.

Džesika Simpson je njen potac veoma čudno komentarisao u više navrata.
Shutterstock 

 Kao da to nije bilo dosta pa je Džo kasnije nastavio u istom maniru istakavši da je on Džesiki kupio prvi brushalter, te da joj je redovno pomagao dok ga oblači i kako kaže "jedva je ugurao njene grudi u grudnjak". "Ne možete da prekrijete te "lubenice", jednostavno ih je nemoguće ne videti", rekao je navodno.

Naravno da su te izjave izazvale lavinu komentara, počev od toga da je "perverznjak", da ga "ne treba ostavljati samog sa Džesikinim ćerkama", kao i da "ko zna šta je radio kada su Ešli i Džesika bile male".

"Jeziv čovek", "Na incestualne izjave on se samo smeje, jezivo", "Koliko bi i Džesika i Ešli imale bolju karijeru da im je neko drugi menadžer", "Grudi jesu prirodne, ali zamišljam mkako ovaj čovek pokušava da ugura Džesikine grudi u brushalter i nije mi dobro", "Najgore od svega je što on misli da zna šta radi i šta govori".. samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama.

Džesika Simpson je imala problam sa rođenim ocem zbog njegovih komentara.
pritnscreen/instagram 

Ipak, nakon toga se činilo da se smirio, i da više ne daje takav tip komentara na ćerkin izgled u javnosti. Ipak, nedavno se pronela priča da je Džo razočaran jer je Džesika sada smršala kao nikad do sad, što možete videti u galeriji u nastavku teksta, te da "od njenog poprsja nije ostalo ništa".

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Pogledajte koliko se Džesika Simpson promenila tokom svih ovih godina.

Poslednjih godina stiče se utisak da Džo pokušava da im napakosti jer ćerkama više nije menadžer, a kako su i same istakle, njegova potreba za kontrolom umalo im je uništila živote.

Ešli navodno upšte nije govorila sa ocem godinama sve do njegove borbe sa rakom prostate nakon čega su uspostavili kontakt, a mnogi smatraju da je razlog upravo to šta joj je radio godinama, pogotovo kada je bila mlada.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!