Džesika Simpson je primer jedne od najvećih fizičkih transformacija u Holivudu.

Sa visinom od 160 cm u jednom trenutku imala je 110 kilograma, a potom je uspela da smrša 50 kg u rekordnom roku i vrati takoreći devojačku liniju uz pomoć posebnog jelovnika uz koji nema gladovanja.

Džesika Simpson oduvek je privlačila pažnju svojim izgledom, poznata je kao američka slatkica koja je žarila je i palila scenom, nizala hit za hitom, a imala je i nekoliko zapaženijih glumačkih uloga.

Uplovivši u bračne vode krenuli su problemi. Nakon svake trudnoće veoma se ugojila, a kao da joj nije bilo dovoljno što se zbog toga osećala loše, već su i komentari na mrežama bili nemilosrdni.

Ljudi su je nazivali pogrdnim imenima i ismevali, a u jednom trenutku, nakon poslednje trudnoće pre dve godine, u emisiji kod Elen požalila se da ne može ni da hoda od kilograma. Njeno poljuljano psihičko stanje odvelo ju je i u problem sa alkoholom, a kako je rekla jednom prilikom, isprva nije ni shvatila koliko pije.

Džesika Simpson sa 110 kilograma.
PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia 

Iako se u poslednje vreme retko pojavljuje u javnosti, svima je za oko zapala njena linija koja se drastično promenila.

Naime, ona je izgubila skoro 50 kilograma nakon što se konačno odrekla alkohola od koga je dugo godina bila zavisna. Unajmila je privatnog trenera uz čiju pomoć je dobila neverovatne rezultate. Danas je kako kaže postala opsednuta zdravim životom i namirnicama.

Od kako je smršala, ne prestaje da objavljuje fotografije na Instagramu na kojima se pohvaljuje besprekornom figurom, a to je ovoga puta pokazala i u minijaturnom kupaćem kostimu, a kako je tekla njena transformacija pogledajte u nastavku:

Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Pogledajte koliko se Džesika Simpson promenila tokom svih ovih godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!